Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Sluiten

DCP-J525W

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

DCP-J525W

Niet uw product?

Datum: 16/03/2015 Nummer: faq00100000_019

De firmwareversie controleren.

Volg de onderstaande stappen om de versie van de firmware te controleren.

  1. Druk op uw Brother-apparaat tegelijk op de knop voor het beginscherm en op Stop/Eindigen.
  2. De versie van de firmware wordt weergegeven op de eerste rij.
    De tweede letter van links geeft de versie van de firmware van het apparaat aan.

Verwante modellen

DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.
Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?
Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.