HL-L5000D

HL-L5000D

Niet uw product?

Datum: 08/07/2016 Nummer: faq00003173_025

(Video) Uw Brother machine installeren

Bekijk de video die uitlegt welke stappen nodig zijn om uw product te installeren.
Klik op de startknop om de video te starten:

1. Pak uw Brother machine uit 2. Het plaatsen van Letter/A4 papier 3. Sluit het netsnoer aan.

Click on the image to play the video instructions

Duur: 2,5 minuten

Uitvoertijd:2-5 minuten

Click on the image to play the video instructions

Duur:2 minuten

Uitvoertijd:2-5.5 minuten

Click on the image to play the video instructions

Duur: 1 minuut

Uitvoertijd:2-5 minuten

*Elke video clip wordt gestreamed van YouTube en opent in een nieuw venster.

• In deze video kunnen andere producten of componenten (net- of telefoonsnoer bijvoorbeeld) te zien zijn dan de producten en componenten die u gebruikt.
  • De inhoud van de video kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
In veelgestelde vragen is er een tekstversie beschikbaar voor elke stap:
  1. Pak uw Brother machine uit
  2. Het plaatsen van Letter/A4 papier
  3. Sluit het netsnoer aan.

Verwante modellen

HL-L5000D, HL-L5100DN(T), HL-L6250DN