ADS-1100W

ADS-1100W

Niet uw product?

Datum: 24/09/2014 Nummer: faq00003152_000

Kan Remote Setup niet starten.

Controleer de onderstaande punten om dit probleem op te lossen:

• Controleer of het apparaat aanstaat.

Zo niet, zet het apparaat dan aan en probeer het opnieuw.

• Controleer of het apparaat verbinding heeft met uw computer.

Zo niet, verbind het apparaat dan met uw computer en probeer het opnieuw.

• Controleer of het apparaat in de slaapstand staat.

Zo niet, druk dan op Stop of open het deksel en probeer het opnieuw.

• Controleer of er een foutmelding is.

Zo ja, verhelp dan alle fouten en probeer het opnieuw.

• Controleer of het apparaat documenten aan het scannen is.

Zo ja, wacht dan tot het scannen is afgelopen en probeer het opnieuw.

• Controleer of het menu Instellingen geopend is op het apparaat.

Zo ja, stop dan met het configureren van het apparaat op het bedieningspaneel.

Verwante modellen

ADS-1100W, ADS-1600W