MFC-J4335DW(XL)

MFC-J4335DW(XL)

Niet uw product?

Datum: 17/03/2023 Nummer: faq00002645_011

De Automatische documentinvoer (ADF) pakt mijn documenten niet wanneer ik een fax probeer te verzenden, ik wil scannen naar de pc of wanneer ik een kopie wil maken.

Als u problemen ondervindt met de Automatische documenteninvoer (ADF) van uw Brother apparaat, leest u dan de volgende informatie:

Over de ADF van het Brother apparaat

De ADF van het Brother-apparaat biedt plaats aan maximaal 20 pagina's en voert elke pagina afzonderlijk in. Gebruik standaardpapier van 80 g/m² (20 lb). Waaier het papier goed los voordat u de stapel in de ADF legt.

Controleer of het document(en) aan de specificaties van de ADF voldoen.

> Klik hier om de details voor document(en) te bekijken en of deze aan de vereiste specificatie voor gebruik in de ADF voldoen.

Zorg ervoor dat u het document op de juiste manier plaatst.

> Klik hier om weer te geven hoe u documenten in de ADF plaatst.

• Als het document(en) juist in de ADF geplaatst is, zal op het display van uw Brother apparaat  ADF Gereed worden weergegeven.
  • Als het display niet de melding ADF Gereed weergeeft, controleer wederom het document(en) aan de hand van de vereiste specificaties voor gebruik in de ADF.

Verwante modellen

DCP-J1100DW, MFC-J1010DW, MFC-J1300DW, MFC-J4335DW(XL), MFC-J4340DW(E), MFC-J4535DWXL, MFC-J4540DW(XL)