MFC-J4335DW(XL)

MFC-J4335DW(XL)

Niet uw product?

Datum: 09/02/2023 Nummer: faq00002608_007

Inkt bijna op

Als het inktniveau laag is, wordt het bericht "Inkt bijna op” weergegeven op het display van het apparaat (hierna het LCD-scherm genoemd) van het Brother-apparaat.

(Alleen modellen met een faxfunctie)

Als het verzendende apparaat deze kan converteren, zal de kleurenfax op uw apparaat worden afgedrukt als een zwart-witfax.

Bereid een nieuwe inktcartridge voor.

U kunt blijven afdrukken totdat u Vervang inkt op het display ziet staan.

(Alleen modellen met een scanfunctie)

U kunt zelfs nog scannen als het inktniveau laag is of dat de cartridge aan vervanging toe is.

Verwante vragen

Verwante modellen

DCP-J1050DW, DCP-J1140DW, DCP-J1800DW, HL-J6010DW, MFC-J1010DW, MFC-J4335DW(XL), MFC-J4340DW(E), MFC-J4535DWXL, MFC-J4540DW(XL), MFC-J5340DW(E), MFC-J5740DW, MFC-J5955DW, MFC-J6540DW(E), MFC-J6940DW, MFC-J6955DW, MFC-J6957DW, MFC-J6959DW