DCP-J1140DW

DCP-J1140DW

Niet uw product?

Datum: 29/10/2021 Nummer: faq00002596_002

Mijn apparaat voert 's nachts regelmatig een reinigingscyclus uit. Hoe los ik dit op?

Voor een constante afdrukkwaliteit wordt de printkop van uw Brother-apparaat regelmatig gereinigd.
Als de tijd niet goed is ingesteld op het apparaat, vindt deze reiniging plaats op een onverwacht moment.
Stel daarom de tijd goed in op het Brother-apparaat.

Voor meer informatie over hou u de tijd kunt instellen, zie de Online Gebruikershandleiding.

De meest recente versie van de gebruikershandleiding vindt u in het gedeelte Handleidingen van de site.

Het is niet mogelijk om de regelmatige reinigingscyclus aan te passen of uit te schakelen.

Verwante modellen

DCP-J1050DW, DCP-J1140DW, MFC-J1010DW