Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Sluiten

ADS-3000N

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

ADS-3000N

Niet uw product?

Datum: 08/02/2012 Nummer: faq00002458_002

Onbruikb. app.

Een onbruikbaar apparaat staat aangesloten op de USB poort.


Volg onderstaande stappen om de foutmelding te verwijderen.

  1. Ontkoppel het apparaat.
  2. Zet de machine uit en vervolgens aan door het netsnoer uit de machine (of de stekker uit het stopcontact) te halen en vervolgens weer terug te plaatsen.

Verwante modellen

ADS-2100, ADS-2100e, ADS-2400N, ADS-2600W, ADS-2600We, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.
Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?
Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.