MFC-8950DW

MFC-8950DW

Niet uw product?

Datum: 03/07/2012 Nummer: faq00002411_015

Kap Open

Controleer de onderstaande stappen om de foutmelding te wissen.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

• Het frontdeksel is niet volledig gesloten. Sluit de klep aan de voorzijde van het apparaat.

Front cover

• Het ADF-deksel is niet volledig gesloten. Sluit het ADF-deksel van de machine.

ADF cover

• Het ADF-deksel is geopend tijdens het laden van een document. Sluit het ADF-deksel van de machine en druk dan op Stop/Eindigen.

• De fuserklep (1) is niet volledig gesloten of er is papier vastgelopen in de achterzijde van de machine toen u deze inschakelde. Zorg ervoor dat er geen papier vastzit in de achterkant van de machine, sluit de fuserklep (1) en druk op Start.

Fuser cover

Verwante modellen

DCP-8110DN, DCP-8250DN, MFC-8510DN, MFC-8520DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT