MFC-8860DN

MFC-8860DN

Niet uw product?

Datum: 01/02/2024 Nummer: faq00002076_003

Ik maak gebruik van de Scan naar E-mail (E-mail server) functionaliteit om gescande documenten direct naar een e-mail adres te sturen.
Omdat onze provider SMTP authenticatie vereist kan ik hier geen gebruik van maken, is hier iets aan te doen?

Als u de SMTP-verificatie wilt gebruiken, moet uw Brother-apparaat over de vereiste firmwareversie beschikken.
Volg de onderstaande stappen om uw firmwareversie te controleren
:

1. Druk tegelijk op * en #.
  2. Op het LCD-scherm wordt de firmwareversie in de linkerbovenhoek weergegeven.
  3. De letter op de eerste of tweede positie van links geeft de firmwareversie van het apparaat aan.

Voor gebruikers van MFC-8860DN:
Als uw firmwareversie op het LCD-scherm tussen "A" en "K" staat, is een firmware-update vereist.

Voor gebruikers van MFC-8870DW:

Als uw firmwareversie die op het LCD-scherm wordt weergegeven "A", "B" of "C" is, is een firmware-update vereist.
Klik hier voor meer informatie over het updaten van de firmware.

Volg de onderstaande stappen:

1. Als u een webbrowser gebruikt, typt u http://IP-adres van apparaat/ in de webbrowser.
  2. Klik op Netwerkconfiguratie bovenaan op de pagina.
  3. U wordt gevraagd om de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder. Voer deze informatie in en klik op OK..
    (
    OPMERKING: standaard gebruikersnaam is "admin" en het standaard wachtwoord is "access".)
  4. Klik op de pagina Netwerkconfiguratie op POP3 / SMTP configureren.
  5. Configureer en wijzig de volgende instellingen.

1. Voer 587 in om te corresponderen met OP25B. 25 is standaard.
    2. Selecteer de verificatiemethode die uw internetaanbieder heeft doorgegeven.
      Bijvoorbeeld: SMTP-AUTH
    3. Voer uw accountnaam voor de SMTP-server in.
      Bijvoorbeeld: brother_ifax
    4. Voer het wachtwoord voor de SMTP-server in.

6. Klik op Indienen.

Als de fout terugkomt, wijzig dan als volgt de waarde bij Time-out voor gateway.

1. Klik op Netwerk bovenaan op de pagina.
  2. Klik op de pagina Netwerkconfiguratie op Configureer TCP / IP => Geavanceerde instellingen.
  3. Wijzig de waarde bij Time-out voor gateway in 60. 25 is standaard.
  4. Klik op Indienen.

Verwante modellen

MFC-8860DN, MFC-8870DW