FAX-2820

FAX-2820

Niet uw product?

Datum: 13/04/2023 Nummer: faq00000483_004

Een rapport afdrukken met daarop al mijn verzonden en ontvangen faxberichten.

Het faxjournaal bevat de laatste 200 inkomende en uitgaande faxberichten. Aan de hand van dit rapport weet u de datum en het tijdstip waarop elke fax is verzonden of ontvangen, de naam of het nummer van de bestemming of afzender (als het stations-ID is ingesteld) en of de verzending al dan niet geslaagd is. Zodra de 201e fax wordt verzonden of ontvangen, wordt de eerste fax uit het geheugen gewist.

In het faxjournaal verwijst TX naar een door u verzonden faxbericht, RX is een door u ontvangen fax.

U kunt dit rapport als volgt afdrukken wanneer u maar wilt:

1. Druk op de knop Raport, Inkt/raport of Inkt management op het bedieningspaneel.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag totdat Fax Journaal wordt weergegeven en druk op OK of Menu/Instellen.
  3. Druk op Start of Mono Start om het rapport af te drukken.

U kunt het Brother-apparaat bovendien zo instellen dat met een specifiek interval een faxjournaal wordt afgedrukt (na elke 50 faxen, na 6, 12, 24 uur, of na 2 of 7 dagen). De standaardinstelling is na elke 50 faxen. Ga als volgt te werk om het interval voor het afdrukken van het faxjournaal in te stellen of te wijzigen:

1. Druk op de knop Menu/Instellen.
  2. Druk op de pijl omhoog of omlaag totdat Fax wordt weergegeven en druk op OK of Menu/Instellen.
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag totdat Kies rapport wordt weergegeven en druk op OK of Menu/Instellen.
  4. Druk op de pijl omhoog of omlaag totdat Journaal tijd wordt weergegeven en druk op OK of Menu/Instellen.
  5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om het gewenste interval te selecteren en druk ter bevestiging op OK of Menu/Instellen.

Als u een interval van 7 dagen kiest, wordt u op het display gevraagd om de eerste dag op te geven.

1. Voer het tijdstip in waarop het afdrukken moet beginnen (in 24-uursnotatie). Voor kwart voor acht 's avonds bijvoorbeeld voert u dus 19:45 in. Druk na het invoeren van de tijd op OK of Menu/Instellen om uw keuze te bevestigen.
  2. Druk op Stop/Eindigen om het menu te verlaten.

• Als u Na 50 faxen selecteert:
    drukt het Brother-apparaat het faxjournaal af wanneer het apparaat gegevens van 50 faxen heeft opgeslagen.
  • Als u een ander interval dan Na 50 faxen selecteert:
    drukt het Brother-apparaat het faxjournaal af op het aangegeven tijdstip, waarna alle opgeslagen faxgegevens uit het geheugen worden verwijderd.
  • Als het geheugen vol is met 200 items voordat het geselecteerde interval voorbij is:
    drukt het Brother-apparaat het faxjournaal eerder af, waarna alle opgeslagen faxgegevens uit het geheugen worden verwijderd.
  • Als u een extra rapport wilt voordat het rapport normaal gesproken wordt afgedrukt:
    u kunt het rapport afdrukken zonder dat de faxgegevens uit het geheugen worden verwijderd.

Verwante modellen

FAX-1840C, FAX-2820, FAX-2825, MFC-5440CN, MFC-7225N, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-9120CN