MFC-9840CDW

MFC-9840CDW

Niet uw product?

Datum: 07/06/2010 Nummer: faq00000312_019

Kleine of grote tonervlekken op de afdrukken.

Controleer de volgende punten:

• Controleer de omgeving waarin het apparaat staat. Een hoge luchtvochtigheid en een hoge temperatuur bijvoorbeeld kunnen dit probleem veroorzaken.
    Zie appendix A van de gebruikershandleiding van het apparaat voor meer informatie.

• Zorg ervoor dat u papier gebruikt dat aan onze specificaties voldoet. Grof papier kan het probleem veroorzaken.
    Zie hoofdstuk 2 van de gebruikershandleiding van het apparaat voor meer informatie over de soorten papier die in uw Brother-apparaat kunnen worden gebruikt.

• Installeer een nieuwe tonercartridge voor de probleemkleur.
    Zie de instructies bij "Hoe vervang ik de tonercartridge?"

• Maak de primaire corona en de drumeenheid van de probleemkleur schoon.
    Zie de instructies bij "Hoe maak ik de primaire corona schoon?" en "Hoe maak ik de drumeenheid schoon?"
    Installeer een nieuwe drumeenheid als de afdrukkwaliteit niet beter wordt.
    Zie de instructies bij "Hoe vervang ik de drumeenheid?"

Verwante modellen

DCP-9045CDN, MFC-9840CDW