Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

HL-1440

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Datum: 21/09/2007 Nummer: faq00000292_025

Wat voor geheugen kan ik gebruiken?

HL-1440:
Deze printer heeft 2 MB geheugen standaard en plaats voor één extra geheugenmodule. Het geheugen kan worden uitgebreid tot maximaal 34 MB door in de handel verkrijgbare SIMM's (Single In-line Memory Modules) te installeren.

HL-1450/ 1470N:
Deze printers hebben 8 MB geheugen standaard en plaats voor één extra geheugenmodule. 4 MB is op de printplaat gemonteerd, de andere 4 MB is geïnstalleerd in de vorm van een SIMM. Het geheugen kan worden uitgebreid tot maximaal 36 MB door een in de handel verkrijgbare SIMM (Single In-line Memory Module) te installeren. Wanneer u het geheugen wilt uitbreiden, moet u de aangebrachte SIMM verwijderen en een nieuwe SIMM installeren van minimaal 8 MB.

Voor informatie over het installeren van extra geheugen klikt u hier.

<Aanbevolen geheugen (minimaal)>

Voor de HL-1440 (inclusief 2 MB ingebouwd geheugen)

300 dpi
600 dpi
1200 dpi
Letter / A4
Standaard
Standaard
10 MB
Legal
Standaard
Standaard
10 MB

Voor de HL-1450 (inclusief 8 MB ingebouwd geheugen)

HP LaserJet-, EPSON FX-850- en IBM Proprinter XL-emulatie

300 dpi
600 dpi
1200 dpi
Letter / A4
Standaard
Standaard
16 MB
Legal
Standaard
Standaard
16 MB

PostScript Level II-emulatie

300 dpi
600 dpi
1200 dpi
Letter / A4
Standaard
Standaard
16 MB
Legal
Standaard
Standaard
16 MB

Voor de HL-1470N (inclusief 8 MB ingebouwd geheugen)

HP LaserJet-, EPSON FX-850- en IBM Proprinter XL-emulatie

300 dpi
600 dpi
1200 dpi
Letter / A4
Standaard
Standaard
16 MB
Legal
Standaard
Standaard
16 MB

PostScript Level II-emulatie

300 dpi
600 dpi
1200 dpi
Letter / A4
Standaard
Standaard
16 MB
Legal
Standaard
Standaard
16 MB

SIMM's met de volgende specificaties kunnen worden geïnstalleerd:

Snelheid
 60 ns tot 80 ns
 Pintype
 72 pins
 Hoogte
 25,4 mm (1,00") of minder
 Output
 32-bits of 36-bits

• De printer heeft maar één extra positie voor een SIMM. Als u het printergeheugen nog een keer wilt uitbreiden nadat u al een extra SIMM hebt geplaatst, dan moet u die eerder geïnstalleerde SIM eerst verwijderen.
  • Extra geheugen is handig en kan nodig zijn als u de functie Paginabescherming gebruikt.
  • (Voor gebruikers van de HL-1440) De HL-1440 heeft 2 MB ingebouwd. Als u wilt afdrukken op 1200 dpi, moet u het geheugen uitbreiden met een SIMM.
  • (Voor gebruikers van de HL-1470N) Als u FTP/IPP wilt gebruiken als protocol, moet u het printergeheugen uitbreiden met een SIMM.

Verwante modellen

HL-1440, HL-1450, HL-1470N