Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Sluiten

MFC-7820N

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

MFC-7820N

Niet uw product?

Datum: 15/07/2009 Nummer: faq00000255_007

Hoe kan ik de drivers opnieuw installeren?

  1. Voordat u de drivers opnieuw installeert, moet u ze eerst verwijderen. Klik op uw besturingssysteem als u de drivers wilt verwijderen:

    Windows 98/98SE/Me/2000/XP
    Mac OS 9.1-9.2
    Mac OS X

  2. Nu kunt u de nieuwste drivers downloaden uit het downloadgedeelte van het Solutions Center en vervolgens installeren. Klik op de tab Downloads bovenaan op deze pagina.

Verwante modellen

MFC-7225N, MFC-7420, MFC-7820N

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.
Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?
Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.