FAX-1560

FAX-1560

Niet uw product?

Datum: 07/07/2009 Nummer: faq00000169_006

Ik krijg de melding "wacht op herkies", hoe krijg ik deze weg?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor deze melding tijdens het verzenden van een fax.

1. Dit bericht verschijnt als het gekozen nummer niet antwoordt. Controleer of u het juiste faxnummer hebt en probeer het opnieuw.

2. (Alleen voor de Verenigde Staten)
    Controleer of het telefoonsnoer is aangesloten op de met LINE aangegeven aansluiting op het Brother-apparaat (net boven de aansluiting WALL). Maak de kabels los en weer vast voor een goede verbinding.

3. Controleer of uw machine een kiestoon krijgt. Voor meer informatie kijk bij "hoe kan ik controleren of mijn Brother machine een kiestoon heeft?". Raadpleeg de desbetreffende oplossing als u geen kiestoon krijgt.

4. Als het ontvangende apparaat bezet is, wordt het nummer over vijf minuten automatisch opnieuw gekozen. Het apparaat zal eenmaal opnieuw bellen na 5 minuten (max. driemaal met een interval van vijf minuten in Europa en Azië/Oceanië). Als het apparaat nog steeds bezet is, verschijnt Geen ant/Bezet op het display en wordt een rapport afgedrukt met dezelfde boodschap.

Opnieuw kiezen:
Wanneer u het laatst gekozen nummer opnieuw wilt bellen, drukt u op Redial/Pause gevolgd door Start.

Verwante vragen

Verwante modellen

FAX-1360, FAX-1460, FAX-1560