MFC-J6947DW

MFC-J6947DW

Niet uw product?

Datum: 02/10/2018 Nummer: faq00000157_505

Uw stations-ID instellen

Stel de stations-ID van de machine in als u wilt dat de datum en tijd op elke verzonden fax staan.
  1. Druk op [Instellingen (Instell.)]>[Alle instell.]>[Stand.instel.]>[Stations-ID].
  2. Druk op [Fax].
  3. Voer uw faxnummer (maximaal 20 cijfers) op het touchscreen in en druk vervolgens op [OK].
  4. Druk op [Naam].
  5. Voer uw naam (maximaal 20 tekens) in via het touchscreen, en druk vervolgens op [OK].
    • Druk op om te schakelen tussen letters, cijfers en speciale symbolen. (De beschikbare tekens kunnen per land verschillen.)
    • Als u een verkeerd teken hebt ingevoerd en dit wilt wijzigen, drukt u op of om de cursor onder het onjuiste teken te plaatsen. Druk op en voer vervolgens het correcte teken in.
    • Druk op [Spatie] om een spatie in te voegen.
  6. Druk op .

Verwante modellen

MFC-J6945DW, MFC-J6947DW