MFC-L8850CDW

MFC-L8850CDW

Niet uw product?

Datum: 17/03/2022 Nummer: faq00000151_040

Kleuren zijn op de hele pagina licht of wazig.

Colors are light or unclear on the whole page

Controleer de onderstaande punten om dit probleem op te lossen:

1. Voer de kalibratie uit met behulp van het aanraakscherm of de printerdriver.
    Klik hier om weer te geven hoe u een kalibratie uitvoert.
  2. Pas de dichtheid en contrast van de kopie aan.
  3. Controleer of de Tonerbespaarstand is uitgeschakeld (via aanraakscherm/bedieningspaneel van printer of in de printerdriver).
  4. Zorg ervoor dat de instellingen voor het soort papier in de driver passen bij het papier dat u gebruikt.
  5. Schud alle vier de tonercartridges voorzichtig.
  6. Maak het venster van de laserscanner schoon met een droge, pluisvrije zachte doek .

Verwante modellen

DCP-L8400CDN, DCP-L8410CDW, DCP-L8450CDW, MFC-L8650CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9550CDW(T), MFC-L9570CDW(T)