HL-L3270CDW

HL-L3270CDW

Niet uw product?

Datum: 06/06/2019 Nummer: faq00000151_038

Kleuren zijn op de hele pagina licht of wazig

Controleer de onderstaande punten om dit probleem op te lossen:

1. Voer de kalibratie uit via het aanraakscherm/bedieningspaneel of de printerdriver.
    Klik hier om weer te geven hoe u een kalibratie uitvoert.
  2. Controleer of de tonerbespaarstand is uitgeschakeld (via aanraakscherm/bedieningspaneel van printer of in printerdriver).
  3. Zorg ervoor dat de instellingen voor het soort papier in de driver passen bij het papier dat u gebruikt.
  4. Schud alle vier de tonercartridges voorzichtig.
  5. Maak de scannervensters schoon met een zachte, droge, pluisvrije doek.

Verwante modellen

HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, HL-L8250CDN, HL-L8260CDW, HL-L8350CDW, HL-L8360CDW, HL-L9200CDWT, HL-L9300CDW(TT), HL-L9310CDW(T)