MFC-L8650CDW

MFC-L8650CDW

Niet uw product?

Datum: 06/06/2019 Nummer: faq00000105_033

Netwerkinstellingen terugzetten op de fabrieksinstellingen

Als u de afdrukserver de van fabriekswege vastgelegde standaardinstellingen wilt teruggeven (waardoor alle gegevens, zoals het wachtwoord en IP-adres, worden gereset), dan moet u het volgende doen:

• Met deze functie zet u alle instellingen voor het vaste en draadloze netwerk terug op de fabrieksinstellingen.

• U kunt de afdrukserver ook zijn fabrieksinstellingen teruggeven met BRAdmin Light, BRAdmin Professional 3 of beheer via een webbrowser.

1. Druk opInstellingen(Instellingen) > Alle instellingen Netwerk > Netw. resetten.

2. Netwerk resetten? wordt weergegeven. Druk op Ja.

3. Heropstart OK? wordt weergegeven. Houd Ja twee seconden ingedrukt ter bevestiging. Het apparaat wordt opnieuw gestart.

Verwante modellen

DCP-L2560DW, DCP-L8400CDN, DCP-L8450CDW, MFC-L2720DW, MFC-L2740DW, MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L9550CDW(T)