PDS-5000

"Dokumentti juuttui/liian pitkä" tai "Dokumentti juuttui syöttölaitteeseen."

Tarkista seuraavat neljä kohtaa.

1. Dokumentti juuttui.
    Avaa ADS:n kansi ja poista juuttunut paperi vetämällä sitä eteenpäin.

2. Dokumentinsyöttölaitteen sisällä on roska.
    Poista roskat ja paperinpalat syöttölaitteesta.

3. Tarkista, että paperiohjaimet on asetettu oikean koon mukaisesti.
    Säädä paperiohjaimet (1) asiakirjan leveyden mukaan. Jos skannauskooksi on valittu Auto ja skannaat asiakirjanippua jossa sivut ovat erikokoisia, aseta kapeat sivut niin lähelle kulkuradan keskikohtaa kuin mahdollista. Jos sivut eivät tahdo kulkea suorassa skannerin läpi, valitse vaihtoehto Jatkuva skannaus.

4. Asetukset ovat väärät tälle dokumentille.
    Tarkista asetukset. Jos skannaat pitkää paperia, valitse skannausasetuksista kohdasta Skannausalue, Sivukoko tai Paperikoko valinta Pitkä paperi (Long Page).

5. Dokumentti on väärä tälle laitteelle (esim. paperi on liian pieni tai liian pitkä).
    Käytä pikku lappujen syöttämiseen siirtotaskua.

6. Paperipöly tekee paperinsyöttörullista liukkaita.
    Täältä näet ohjeet miten syöttörullat puhdistetaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

PDS-5000, PDS-6000