MFC-J985DW

Paperitukos

Jos näyttöön tulee ilmoitus "Paperia ei syötetty", toimi seuraavasti.

Koskee MFC-malleja joissa on faxtoiminto:
Ennen kuin irroitat sähköjohtoa, voit siirtää faxviestit laitteen muistista tietokoneeseen tai toiseen faxlaitteeseen niin et kadota tärkeitä viestejä. Katso täältä miten muistissa olevat faxviestit voidaan lähettää edelleen toiseen faxlaitteeseen

1. Irroita sähköjohto pistorasiasta.
  2. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.

Pull Paper Tray

3. Vedä laitteen sisällä olevista kahdesta vihreästä vivusta niin voit vetää juuttuneen paperin irti.

Pull two green levers inside machine to release jammed paper

4. Nosta skannerin kansi (1) auki molemmilla käsillä laitteen sivuilla sijaitsevista tarttumiskohdista.

Lift scanner cover into open position

5. Vedä juuttunut paperi kokonaan ulos laitteesta.

Pull jammed paper out

6. Siirrä tulostupäätä käsin (jos on tarpeen) ja poista paperi, joka on jäänyt tälle alueelle. Varmista, että paperia ei jää jumiin laitteen kulmiin (1) ja (2).

Make sure scraps of paper are not left
    • Älä koske koodausnauhaan, mikä on ohut muovinauha joka kulkee koko laitteen leveydeltä laitteen sisällä (1). Jos nauha likaantuu laite ei enää tulosta oikein.

DO NOT touch the encoder strip

• Jos tulostuspää on oikeassa reunassa kuvan osoittamalla tavalla, tulostuspäätä ei voi siirtää. Sulje kansi ja kytke sitten sähköjohto. Avaa kansi ja paina Stop/Exit tai Cancel(Cancel) alas ja pidä alhaalla kunnes tulostuspää siirtyy telan keskelle. Irrota sähköjohto sitten pistorasiasta ja poista paperi.
    • Jos paperi juuttui tulostuspään alle, irroita sähköjohto ja siirrä tulostuspää sivulle jotta voit poistaa paperin.
      Työnnä tulostuspäätä (2) kolmioiden kohdalta (3) jotka näkyvät allaolevassa kuvassa.

Print head

• Jos iholle tai vaatteille joutuu väriainetta, pese se välittömästi pois saippualla tai muulla puhdistusaineella.
  7. Paina skannerikansi kiinni käyttäen molempia käsiä.

Close scanner cover

8. Vedä juuttunut paperi (1) eteenpäin ja ulos laitteesta hitaasti molemmin käsin.

Pull jammed paper out

Jos näyttöön tulee ilmoitus Uusi tukos A sis./edessä tai Uusi tukos B edessä (Repeat Jam A Inside/Front tai Repeat Jam B Front),toimi seuraavasti:

1. Tarkista paperinohjaimen ylä- ja alapuolelta (1) että sinne ei ole jäänyt paperinpaloja.

Look carefully inside for any scraps of paper

2. Avaa paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi (1) laitteen takaosasta.

Squeeze both levers, and then open Jam Clear Cover

3. Vedä juuttunut paperi kokonaan ulos laitteesta.

Pull jammed paper out

4. Sulje paperitukosten selvittämiseen tarkoitettu kansi. Varmista, että kansi on täysin suljettu.

Close Jam Clear Cover

9. Aseta paperikasetti takaisin laitteeseen.

Put paper tray firmly back in machine

10. Vedä paperituki (1) ulos niin että se lukittuu paikalleen ja avaa paperituen jatke (2).

Pull out paper support, and then unfold paper support flap

11. Kytke sähköjohto uudelleen.
  12. Tarkista että virheilmoitus on poistunut.

Jos ongelma ei poistu:

Jos näyttöön tulee ilmoitus Uusi tukos A sis./edessä tai Uusi tukos B edessä (Repeat Jam A Inside/Front tai Repeat Jam B Front), sisälle on voinut jäädä paperinpaloja.
Jatka vaiheesta 1 ja poista kaikki juuttuneet paperinpalat laitteen sisältä.

Jos virheilmoitus ei poistunut vaikka kaikki paperinpalat poistettiin, ota yhteyttä Brother-tukeen.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J680DW, MFC-J985DW