MFC-J1300DW

Avaa tilanäyttö

Avaa tilanäyttö seuraavasti.

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

(Windows)

Jos ilmaisinalueella näkyy Status Monitor-ohjelma (tilanvalvontaohjelman) kuvake, kaksoisnapsauta kuvaketta.

Tehtäväpalkin tilakuvake
  • Jos valitsit asennuksen aikana Ota tilanäyttö käyttöön käynnistyksen yhteydessä -valintaruudun, tehtäväpalkissa näkyy Näytä piilotettu kuvake - tai Näytä piilotettu kuvake -painike tai tilanäyttö -kuvake.
  • Voit näyttää tilanäytön kuvakkeen tehtäväpalkissa napsauttamalla Näytä piilotettu kuvake - tai Näytä piilotettu kuvake -painiketta. Status Monitor -kuvake(Status Monitor) -kuvake näkyy pienessä ikkunassa. Vedä Status Monitor -kuvake-kuvake tehtäväpalkkiin.

tehtäväpalkki

Jos et näe sitä, käynnistä Status Monitor seuraavasti.

(Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ja Windows 10)

1. Valitse Käynnistyspainikkeet tai Start_win10(Käynnistä) > (Kaikki ohjelmat tai Kaikki sovellukset ) > Brother > Brother Utilities. Brother Utilities (Apuohjelmat) -näyttö avautuu.
  2. Napsauta avattavaa luetteloa ja valitse mallin nimi (jos sitä ei ole vielä valittu).
  3. Valitse vasemmasta siirtymispalkista Työkalut.
  4. Valitse Status Monitor.
(Windows 8)

1. Valitse Brother Utilities. Brother Utilities (Apuohjelmat) -näyttö avautuu.
  2. Napsauta avattavaa luetteloa ja valitse mallin nimi (jos sitä ei ole jo valittu).
  3. Valitse vasemmasta siirtymispalkista Työkalut.
  4. Valitse Status Monitor.
(Windows 8,1)

1. Siirrä hiiri aloitusnäytön vasempaan alakulmaan .
  2. Napsauta Alanuoli (jos käytät kosketusnäyttölaitetta, avaa Apps (Sovellukset) -näyttö pyyhkäisemällä ylöspäin aloitusnäytön alareunasta).
  3. Kun Sovellukset-näyttö tulee näkyviin, napauta tai napsauta Brother-apuohjelmat (Brother Utilities).
  4. Napsauta avattavaa luetteloa ja valitse mallin nimi (jos sitä ei ole jo valittu).
  5. Valitse vasemmasta siirtymispalkista Työkalut.
  6. Valitse Status Monitor.

(MacOS 10.15 tai vanhemmat)

(OS X 10.7.5 ja 10.8.x)

1. Osoita Järjestelmäasetukset, valitse Tulosta ja skannaa ja valitse sitten laite.
  2. Valitse Asetukset ja tarvikkeet... Valitse Apuohjelma -välilehti ja valitse sitten Avaa tulostimen apuohjelma. Status Monitor käynnistyy.

(MacOS 10.9–10.15)
  1. Käynnistä System Preferences (Järjestelmäasetukset), valitse Printers & Scanners (Tulostimet ja skannerit) ja valitse sitten laite.
  2. Valitse Asetukset Tarvikkeet... Valitse Apuohjelma -välilehti ja valitse sitten Avaa tulostimen apuohjelma. Status Monitor käynnistyy.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, DCP-J4120DW, DCP-J562DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-J785DW, DCP-L2510D, DCP-L2530DW, DCP-L2537DW, DCP-L2550DN, DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, HL-1210W, HL-1212W, HL-J6000DW, HL-J6100DW, HL-L2300D, HL-L2310D, HL-L2340DW, HL-L2350DW, HL-L2357DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, HL-L8250CDN, HL-L8350CDW, HL-L9200CDWT, HL-L9300CDW(TT), MFC-J1300DW, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5320DW, MFC-J5330DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW, MFC-J5730DW, MFC-J5920DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6530DW, MFC-J680DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J985DW, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L3750CDW