Tuki ja ladattavat tiedostot

PT-D800W

Ladattavat tiedostot

Lataa viimeisimmät ohjaimet, apuohjelmat ja laiteohjelmistot.

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja vianmääritystietoihin.

Käyttöohjeet

Käyttöohjeet

Lue tai lataa tuotteen käyttöohjeet.

Kulutustarvikkeet ja lisävarusteet

Kulutustarvikkeet ja lisävarusteet

Lue lisää laitteen kulutustarvikkeista, lisälaitteista ja -varusteista.

Tuetut käyttöjärjestelmät

Tuetut käyttöjärjestelmät

Tarkista, mitä käyttöjärjestelmiä tuote tukee.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Tutustu tuotetietoerittelyyn.

Tietoja

• TÄRKEÄÄ:
    Seuraavat sovellukset eivät tällä hetkellä toimi iOS 15.7 ja iPadOS 15.7-laitteissa:
    Color Label Editor 2 ja Pro Label Tool.
    Tutkimme asiaa ja pyrimme ratkaisemaan ongelman mahdollisimman nopeasti.

P-touch Editor, P-touch Design&Print 2 ja iPrint&Label-sovellusten käyttäjiä pyydetään päivittämään sovellus uusimpaan versioon.
  • Koska Mobile Cable Label Tool-sovelluksen tuki loppui maaliskuussa 2022, se ei välttämättä ole käytettävissä.
    Suosittelemme käyttämään Pro Label Tool-sovellusta.
  • macOS 11 yhteensopiva.

Sulje
Tälle mallille ei ole UKK-sivuja.

Tee uusi haku.