VC-500W

Hoe verbind ik de printer met mijn mobiele apparaat via Wi-Fi®?

Als u wilt afdrukken, moet u een toepassing (Color Label Editor/Color Label Editor 2)  uit de App Store of Google Play™ installeren.

Volg de onderstaande stappen om uw printer aan te sluiten op een mobiel apparaat in de infrastructuurmodus (via een toegangspunt / router aangesloten op het internet) of de Wireless Direct modus (een directe verbinding zonder een draadloos LAN-toegangspunt / router).

Als u alleen afbeeldingen wilt afdrukken met AirPrint, hoeft u de toepassing niet te installeren.

De printer verbinden met mijn mobiele apparaat via Wi-Fi®.

1. Start de toepassing.
  2. Color Label Editor:
    Tik op [Instellingen] > [Volledige installatie] bij de opties [Een VC-500W-printer verbinden] en volg de aanwijzingen om door te gaan met instellen.
    Color Label Editor 2:
    Tik op [Instellingen] > [VC-500W] > [Printer toevoegen] en volg de aanwijzingen om door te gaan met instellen.

> De printer verbinden met een mobiel apparaat in een Infrastructure modus
> De printer verbinden met een mobiel apparaat door middel van Wireless Direct modus.

De printer verbinden met een mobiel apparaat in een Infrastructure modus

1. Open de optie Wi-Fi instellingen van het mobiele apparaat en schakel deze in. Kies uw printer-SSID (Brother VC-500W ####) uit het Wi-Fi-instellingsscherm op uw mobiele apparaat om verbinding te maken met een draadloos LAN.
  2. Open het scherm van de applicatie opnieuw.
  3. Color Label Editor:
    Tik op de knop[Verbind via Wi-Fi netwerk] van het [Installatie: Verbinding maken met VC-500W] scherm.
    Color Label Editor 2:
    Tik op de knop [Wi-Fi netwerk zoeken]  van [Verbinden met Wi-Fi netwerk]
  4. Kies het Wi-Fi-netwerk dat u wilt verbinden en voer het wachtwoord in, zorg ervoor dat de Wi-Fi-knop blauw verlicht is.

De printer verbinden met een mobiel apparaat door middel van Wireless Direct modus.

1. Open de optie Wi-Fi instellingen van het mobiele apparaat en schakel deze in. Kies uw printer-SSID (Brother VC-500W ####) uit het Wi-Fi-instellingsscherm op uw mobiele apparaat om verbinding te maken met een draadloos LAN.
  2. Open het scherm van de applicatie opnieuw.
  3. Color Label Editor:
    Tik op de knop [Tijdelijke directe verbinding gebruiken] van het [[Installatie: Verbinding maken met VC-500W] scherm.
    Color Label Editor 2:
    Tik op de knop [Annuleren] in het [Verbinden met Wi-Fi netwerk] scherm.
  4. Zorg ervoor dat de Wi-Fi knop wit verlicht is.

Verwante modellen

VC-500W