HL-S7000DN

Vast D duplex

Volg de onderstaande stappen om de foutmelding 'Vast D duplex' te verwijderen.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

1. Trek de duplexlade volledig uit het apparaat.

Trek de duplexlade naar buiten.

2. Trek het vastgelopen papier uit de duplexlade.

Trek het vastgelopen papier naar buiten.

3. Open de klep aan de achterzijde.

Open de klep aan de achterzijde.

4. Open de binnenste klep aan de achterzijde.

Open de binnenste klep aan de achterzijde.

5. Als er vastgelopen papier in de printer achterblijft, moet u het papier voorzichtig met beide handen achter uit het apparaat trekken.

Trek het vastgelopen papier voorzichtig naar buiten.

6. Sluit de binnenste klep aan de achterzijde.

Sluit de binnenste klep aan de achterzijde.

7. Sluit de klep aan de achterzijde.

8. Trek de papierlade voorzichtig zo ver mogelijk naar buiten. Til de lade nu aan de voorkant iets op en trek de lade vervolgens uit het apparaat.

Trek de papierlade naar buiten.

9. Zorg ervoor dat er geen papier onder het apparaat blijft zitten door statische elektriciteit.

Zorg ervoor dat er geen papier onder het apparaat blijft zitten.

10. Plaats de papierlade goed terug in het apparaat.

11. Plaats de duplexlade terug in het apparaat.

Verwante modellen

HL-S7000DN