• Home
  • Suomi
  • macOS Ventura 13 tukitietoa (Dokumenttiskanneri)

Tuki ja ladattavat tiedostot

macOS Ventura 13 tukitietoa (Dokumenttiskanneri)

Seuraavassa tietoja Brotherin laitteiden macOS Ventura 13-yhteensopivuudesta.

Tukitietoa

Allaolevasta Tuettujen laitteiden listasta löydät viimeisimmät tiedot Brotherin laitteiden ja macOS Ventura 13 yhteensopivuudesta. Päivitämme listaa säännöllisesti. Jos sinun malliasi ei ole mainittu luettelossa, sille ei tulla tarjoamaan macOS 13-tukea.

Tulostus / skannaus

Suosittelemme käyttämään AirPrintiä tulostettaessa ja skannattaessa. Jos sinun laitteessasi ei ole AirPrint-tukea, voit ladata muita ohjaimia ja ohjelmia tukisivultamme.

Brother iPrint&Scan

Lataa Brother iPrint&Scan App Storesta. Tarkista että Brother-laitteessasi on macOS 13-tuki. Lisätietoja alla Tuettujen laitteiden listassa.

Skannauksen käynnistäminen painamalla laitteesi Scan-nappia edellyttää iPrint&Scan Push Scan Tool-ohjelmaa.

Tuoteryhmät

Dokumenttiskanneri

Dokumenttiskanneri

Mallin nimiLataukset ja tiedot
ADS-1200 Siirry
ADS-1700W Siirry
ADS-2200 Siirry
ADS-2400N Siirry
ADS-2700W Siirry
ADS-2800W Siirry
ADS-3000N Siirry
ADS-3600W Siirry
ADS-4100 Siirry
ADS-4300N Siirry
ADS-4500W Siirry
ADS-4700W Siirry
ADS-4900W Siirry
Mallin nimiLataukset ja tiedot
DS-620 Siirry
DS-640 Siirry
DS-720D Siirry
DS-740D Siirry
DS-820W Siirry
DS-920DW Siirry
DS-940DW Siirry
Mallin nimiLataukset ja tiedot
PDS-5000 Siirry
PDS-6000 Siirry