QL-820NWB/820NWBc

Tulostan etikettejä P-touch Editor 5.x (Mac) -ohjelmalla mutta tekstin asettelu ei ole oikein.

Tarran asettelu voi muuttua, jos tulostat P-touch Editor 5.2 -ohjelmalla tai sitä uudemmalla tarratiedostoja, jotka on luotu P-touch Editor 5.1 -ohjelmalla. Suosittelemme asettelun säätämistä P-touch Editor 5.2:ssa tai uudemmassa versiossa ja tarran tulostamista sen jälkeen. Voit tulostaa tarran myös P-touch Editor 5.1 -ohjelmalla.

> Tarratiedostojen avaaminen P-touch Editor 5.2 -ohjelmalla tai uudemmalla

> Etikettitiedostojen avaaminen P-touch Editor 5.1 -ohjelmalla

Tarratiedostojen avaaminen P-touch Editor 5.2 -ohjelmalla tai uudemmalla

1. Kaksoisnapsauta [Sovellukset] - [P-touch Editor].
  2. Valitse valikkoriviltä [File] - [Open...].
  3. Valitse avattava nimitiedosto (LBX).

Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa Finderissa hiiren kakkospainikkeella LBX-tiedostoa, jonka haluat avata, ja valita sitten [Avaa sovelluksessa] - [P-touch Editor (5.2 tai uudempi)].

Etikettitiedostojen avaaminen P-touch Editor 5.1 -ohjelmalla

Jos sekä P-touch Editor 5.1 että P-touch Editor 5.2 tai uudempi on asennettu, P-touch Editor 5.2 tai uudempi avautuu ensin.

> Jos haluat avata tietyn tarratiedoston aina P-touch Editor 5.1 > -sovelluksella
 > Voit määrittää kaikki tarratiedostot avautumaan P-touch Editor 5.1 -ohjelmalla

Voit määrittää tietyn tarratiedoston avautumaan aina P-touch Editor 5.1 -sovelluksella

1. Napsauta Finderissa hiiren kakkospainikkeella haluamaasi tarratiedostoa (LBX).
  2. Valitse [Avaa sovelluksessa] - [Other...].
  3. Valitse [Sovellukset] - [P-touch Editor 5.1] - [P-touch Editor].
  4. Valitse [Avaa aina sovelluksessa] -valintaruutu.
  5. Napsauta (Avaa) -painiketta.

Voit määrittää kaikki tarratiedostot aina avautumaan P-touch Editor 5.1 -ohjelmalla

1. Napsauta Finderissa hiiren kakkospainikkeella LBX-tiedostoa, valitse [Get Info], tai napsauta LBX-tiedostoa ja paina pikanäppäintä ([komento] + [i]).
  2. Valitse [Avaa sovelluksessa].
  3. Valitse [P-touch Editor (5.1)].
  4. Napsauta [Muuta kaikki...] painiketta.
  5. Avautuu ikkuna [Haluatko varmasti muuttaa kaikki samanlaiset asiakirjat avattavaksi P-touch Editor (5.1) -sovelluksella?].
  6. Napsauta (Jatka) -painiketta.

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-800, QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc