MFC-J985DW

Voinko tulostaa tai skannata käyttäen Android™-mobiililaitetta?

Kyllä. Tulostus ja skannaus toimivat kahdella eri tavalla.

Brother iPrint&Scan-appsi.

Tulostus ja skannaus*1 toimivat jos Android™ mobiililaitteeseen asennetaan Brother® iPrint&Scan appsi eli sovellus.

*1: Toimii vain Brother-malleissa joissa on skanneri.

Tulostus ja skannaus toimivat jos laitteeseen asennetaan Brother® iPrint&Scan appsi eli sovellus. Brother® iPrint&Scan app on ladattavissa Google Play™ Storesta ilmaiseksi.

Brother iPrint&Scanin tukitietoja löydät täältä.

Uusin Brother iPrint&Scan Käyttöopas löytyy osiosta Käyttöohjeet.

Täältä pääset suoraan sivulle Käyttöohjeet.

Mopria™

Mopria™ Print Service on Mopria Alliancen kehittämä tulostuspalvelu Android-mobiililaitteille (Android™ versio 4.4 tai uudempi). Tällä palvelulla voit ottaa yhteyttä verkkoon johon tulostin on liitetty ja tulostaa ilman muita asetuksia. Useissa Android™-sovelluksissa, kuten Google Chrome™, Gmail ja Gallery, on tulostintuki.

Mopria Print Service täytyy ensin ladata Google Play™ Storesta ja asentaa se Android™-laitteeseen. Sen jälkeen palvelu pitää käynnistää ennen kuin sillä voi tulostaa.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J562DW, DCP-J785DW, MFC-J480DW, MFC-J680DW, MFC-J985DW