MFC-J1300DW

Paranna huonoa tulostuslaatua.

Brother suosittelee, että asiakkaat käyttävät ainoastaan aitoa Brother-mustetta parhaan tuloksen saamiseksi. Muiden kuin aitojen tarvikkeiden käyttäminen voi vaikuttaa laitteiston suorituskykyyn, tulostuslaatuun ja laitteen luotettavuuteen, koska aitojen Brother-mustekasettien musteen koostumus estää tulostuspäiden likaantumisen ja tukkeutumisen. Rajoitettu Brother-takuu ei kata kolmannen osapuolen musteen ja/tai kasettien käytöstä aiheutuneita ongelmia.
> Lisätietoja alkuperäisistä Brother-tulostustarvikkeista.

Voit parantaa tulostuslaatua puhdistamalla neljä värillistä tulostuspäätä (musta, syaani, magenta ja keltainen) ja/tai säätämällä pystysuuntaista kohdistusta. Voit määrittää, onko kohdistus määritettävä ja tunnistaa tulostuspäät, jotka on puhdistettava, tulostamalla tulostuslaadun tarkistussivun ja Tasauksen tarkistussivun.

Seuraavassa ohjeita näihin ongelmiin:

• Valkoiset viivat tekstissä tai grafiikassa
  • Tyhjä teksti
  • Epätarkka tai haalistunut teksti ja kuvat

Noudata ongelmaa koskevia ohjeita.

Osa 1: Tulostuslaadun tarkistaminen ja tulostuspään puhdistaminen

Tulosta tulostuslaadun tarkistusarkki ja katso suuttimien tarkistuskuviota.
Jos tulostuspää on puhdistettava, noudata laitteen näytön ohjeita.
> Katso, miten tulostuslaadun testisivu tulostetaan.

Jos ongelma jatkuu, tarkista seuraavat seikat:

• Tarkista ja säädä paperin syöttöä.
    > Katso tästä, miten paperinsyöttöä säädetään pystysuorien viivojen parantamiseksi.

• Pyri käyttämään suositeltuja paperilaatuja.

• Jos tulostuspäiden käyttöikää halutaan pidentää, käyttää värikasettia mahdollisimman tehokkaasti ja tulostuslaatu säilyttää hyvänä, laitteen pistokkeen irrottaminen usein pistorasiasta ja/tai laitteen poistaminen verkkovirrasta pitkäksi aikaa ei ole suositeltavaa. Suosittelemme, että sammutat laitteen napista Virtapainike(Power on/Off) . Kun laite sammutetaan nappia Virtapainike(Virta päällä/pois) painamalla, laite ei sammu täysin, jolloin tulostuspää voidaan puhdistaa säännöllisesti mutta harvemmin.

Osa 2: Tarkista tulostuksen kohdistus

Tulosta kohdistuksen tarkistussivu ja säädä tulostuksen kohdistusta.
> Napsauta tätä, kun haluat nähdä, miten kohdistuksen tarkistussivu tulostetaan.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J1100DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, MFC-J1300DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW