Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > Tulosta verkkoasetusten raportti

Tulosta verkkoasetusten raportti

Verkkoasetukset-raportissa näytetään verkon asetukset, mukaan lukien verkon tulostuspalvelimen asetukset.
image
  • Solmun nimi näkyy verkkoasetusten raportissa. Oletusarvon mukaan käytettävä solmun nimi on kiinteässä verkossa ”BRN123456abcdef” tai langattomassa verkossa ”BRW123456abcdef” (jossa ”123456abcdef” on laitteen MAC-osoite/Ethernet-osoite).
  • Jos verkkoasetusten raportissa oleva IP-osoite on 0.0.0.0, odota yksi minuutti ja yritä tulostaa uudelleen.
  • Raportista löydät laitteen asetukset, kuten IP-osoitteen, aliverkon peitteen, solmun nimen ja MAC-osoitteen, esimerkiksi:
    • IP-osoite: 192.168.0.5
    • Aliverkon peite: 255.255.255.0
    • Solmun nimi: BRN000ca0000499
    • MAC-osoite: 00-0c-a0-00-04-99

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Valitse [Tulosta rap.] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  2. Valitse [Verkkoasetuk.] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina Go (Siirry)-painiketta.
    Laite tulostaa Verkkoasetukset-raportin.

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Tulosta rap.]>[Verkkomääritykset].
  2. Paina [Kyllä]-kuvaketta.
    Laite tulostaa verkkomääritysraportin.
  3. Paina image-kuvaketta.