iPrint&Scan-appsin haavoittuvuus Android™-laitteissa

Haavoittuvuusviite: CVE-2019-13192, CVE-2019-13193, CVE-2019-13194

Kuvaus

Tulostettaessa Android™-laitteesta iPrint&Scan-appsi esittää tulostuksen esikatselunäytössä luottamuksellisia tietoja, kuten linkin takana olevien palvelujen (kuten Dropbox tai Google Drive) autentikointitietoja tai kirjautumistietoja.

Ratkaisu

• Asenna iPrint&Scan uusin versio Google Playstä™.
  • Älä asenna appeja tuntemattomista lähteistä.

Kiitokset

Kiitämme Johan Francsicsiä (Ruotsi) joka ilmoitti meille haavoittuvuudesta.