HL-5140

Mitä LED-valot ilmaisevat?

Kun kaikki LED-valot ovat sammuneet, on joko virta katkaistuna tai tulostin on virransäästötilassa.

Go -näppäimen painaminen herättää tulostimen virransäästötilasta ja asettaa sen valmistilaan.

Lämpenee:
Tulostin lämpenee.

Valmis tulostamaan:
Tulostin on valmis tulostamaan.

Vastaanottaa dataa:
Tulostin joko vastaanottaa dataa PC:ltä, prosessoi dataa muistissa tai tulostaa datan.

Dataa jäljellä muistissa:

Tulostusdataa on jäänyt tulostimen muistiin. Jos Status -valo palaa pitemmän ajan, eikä mikään tulostu, paina Go -painiketta, niin jäljelle jäänyt data tulostetaan.

Väriaine vähissä:
Ilmoittaa, että värikasetti on pian tyhjä. Hanki uusi väriainekasetti, jotta sinulla on vaihtaa se, kun tulee ilmoitus, että väri on loppu.

Toner -valo vuorotellen palaa 2 sek ja on sammuneena 3 sek.

Väriaine loppu:

Korvaa väriainekasetti uudella. Napsauta tästä, nähdäksesi miten vaihtaa väriainekasettia.

Rumpuyksikkö on melkein loppuun kulunut:
Rumpuyksikkö on pian elämänkaarensa lopussa. Suosittelemme, että hankit uuden rumpuyksikön valmiiksi. Napsauta tästä tästä, jos haluat nähdä miten vaihdetaan rumpuyksikköä.

Drum -valo vuorotellen palaa 2 sek ja on sammuneena 3 sek.

Paperitukos:
Selvitä paperitukos. Jos haluat nähdä paperintukoksia ja miten selvittää ne, napsauta tästä. Jos tulostin ei aloita tulostamisen, paina Go -näppäintä.

Ei paperia:
Aseta paperia tulostimeen. Paina sitte Go -näppäintä.

Virhesyöttö:

Aseta paperi takaisin huolellisesti ja paina Go -näppäintä. Tulostin aloittaa tulostamisen.

Dupleksi-kokovirhe (Malleille HL-5150D ja HL-5170DN):

Paina Go -näppäintä. Määritä tulostettava paperikoko. Kaksipuoleistulostukseen (dupleksi-) voi käyttää A4, Letter tai Legal.

Ei Dupleksikaukaloa (malleille HL-5150D ja HL-5170DN):
Asenna Dupleksikaukalo tulostimeen.

Dupleksivipuongelma (malleille HL-5150D and HL-5170DN):
Siirrä dupleksivipu oikeaan asentoonsa.

Etukansi on auki:
Sulje tulostimen etukansi

Tukoksenselvityskansi on auki:
Sulje tulostimen tukoksenselvityskansi.

Tulostepuoli ylöspäin (malleille HL-5150D ja HL-5170DN: Kun käytät kaksipuoleistulostustoimintoa) :

Sulje tulostimen tulostepuoli ylöspäin kaukaloa.

Noudata alla olevia ohjeita ratkaistaksesi tämän ongelman.

1. Sammuta tulostin virtakytkimestä.
  2. Poista DIMM (Dual Inline Memory Module) tulostimesta, mikäli olet asentanut sellaisen.
  3. Odota muutama sekunti ja käynnistä sitten tulostin uudelleen.
  4. Yritä nyt tulostaa.
    Jos vika ei vielä ole korjaantunut, paina Go- ja Job Cancel- näppäimet samanaikaisesti ja tarkista virheen laatua alla olevien LED -valojen mukaan.
  5. Kun olet selvittänyt virheen laadun, ilmoita siitä jälleenmyyjällesi tai Brother-huoltoon.
  • Alla olevat virheet näkyvät vain, kun painaa Go- ja Job Cancel -näppäimet samanaikaisesti kun LED-valot näyttävät "Huoltokutsua".
  • Varmista, että etukansi on suljettu kunnolla, ennen kuin ilmoitat huoltokutsusta.

Laseryksikössä vika:
Drum LED-valo palaa keltaisena ja Status LED-valo palaa punaisena.

Päämoottorissa vika:
Paper LED-valo palaa keltaisena ja Status LED-valo palaa punaisena.

Pääemokortissa (Main PCB) vika:
Toner LED-valo ja Status LED-valo palavat keltaisina.

Moottorin emokortissa (Engine PCB) vika:
Drum LED-valo ja Status LED-valo palavat keltaisina.

DIMM-vika:
Paper LED-valo ja Status LED-valo palavat keltaisina.

Kiinnitysyksikössä vika:
Toner LED-valo palaa keltaisena ja Status LED-valo palaa punaisena.

Selvitä "Kiinnitysyksikön virhe" sammuttamalla tulostin virtakatkaisijasta, odota muutama sekunti ja käynnistä se uudelleen. Anna tulostimen olla kymmenen minuuttia päälle kytkettynä. Jos ongelma ei vieläkään ole poistunut, ota yhteys jälleenmyyjääsi tai Brother-tukeen.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5130, HL-5140, HL-5150D, HL-5170DN