• Home
  • België
  • macOS Ventura 13-ondersteuningsverklaring (Documenten Scanner)

Ondersteuning & Downloads

macOS Ventura 13-ondersteuningsverklaring (Documenten Scanner)

Deze pagina biedt informatie over de compatibiliteit van Brother-producten met macOS Ventura 13.

Informatie ter ondersteuning

Raadpleeg de onderstaande productondersteuningslijst voor de laatste informatie over de compatibiliteit van Brother-producten met macOS Ventura 13. We werken deze lijst regelmatig bij. Als het model van uw apparaat niet in de lijst staat, zijn er geen plannen om macOS 13 te ondersteunen.

Afdrukken / Scannen

We raden aan om AirPrint te gebruiken om af te drukken en te scannen. Als uw apparaat AirPrint niet ondersteunt, kunt u alternatieve stuurprogramma's en software downloaden van onze website.

Brother iPrint&Scan

U kunt Brother iPrint&Scan downloaden uit de App Store. Zorg ervoor dat uw Brother-product compatibel is met macOS 13. Zie de onderstaande productondersteuningslijst voor meer informatie.

Om te scannen met de Scan-toets van uw apparaat, moet u de iPrint&Scan Push Scan Tool installeren.

Lijst met productondersteuning

Documenten Scanner

Documenten Scanner

ProductnaamDownloaden & Informatie
ADS-1200 Ga
ADS-1700W Ga
ADS-2200 Ga
ADS-2400N Ga
ADS-2700W Ga
ADS-2800W Ga
ADS-3000N Ga
ADS-3600W Ga
ADS-4100 Ga
ADS-4300N Ga
ADS-4500W Ga
ADS-4700W Ga
ADS-4900W Ga
ProductnaamDownloaden & Informatie
DS-620 Ga
DS-640 Ga
DS-720D Ga
DS-740D Ga
DS-820W Ga
DS-920DW Ga
DS-940DW Ga
ProductnaamDownloaden & Informatie
PDS-5000 Ga
PDS-5000F Ga
PDS-6000 Ga
PDS-6000F Ga