RJ-3035B

Hoe u de printer aansluit op de computer (voor Windows)

• U kunt de BPM (Brother Printer Management Tool) ook gebruiken als de driver niet geïnstalleerd is.
  • U moet de printerdriver op uw computer installeren om af te drukken.

> Wi-Fi® Netwerk verbinding (met behulp van BPM) (Niet beschikbaar voor TD-4420TN/4520TN)
> Bluetooth® verbinding (Niet beschikbaar voorTD-4420TN/4520TN)
USB-aansluiting

Wi-Fi® Netwerk verbinding (met behulp van BPM)

1. Sluit de printer met een USB-kabel aan op de computer.

2. Start de BPM.

3. Klik op Printerconfiguratie > Wi-Fi..

4. Geef SSID, Encryption (versleuteling) en Key (Sleutel) (Netwerk wachtwoord), en klik op Set.
    Printer Configuration

5. Wanneer het scherm “Sync” verdwijnt, klikt u op Ophalen bevestigt u dat het IP-adres van de printer juist is.

6. Klik op OK in het waarschuwingsscherm en sluit de BPM.
    De printer wordt opnieuw opgestart en de instellingen worden toegepast.
    Alert

(Voor de TD-4650TNWB(R)/ TD-4750TNWB(R))
    Wanneer het Wi-Fi-pictogram en het IP-adres op het LCD-scherm worden weergegeven, zijn de instellingen voltooid.
    LCD

(Voor de RJ-2035B/ RJ-2055WB/ RJ-3035B/ RJ-3055WB)
    Wanneer de Wi-Fi- / Bluetooth-status-LED-indicator groen brandt, zijn de instellingen voltooid.

7.  Start de BPM opnieuw.

8. Klik op Printerconfiguratie > Wi-Fi en controleer of het IP-adres wordt weergegeven.

Bluetooth® verbinding

1. Controleer de Bluetooth Lokale Naam.

(Voor TD-4650TNWB/TD-4650TNWBR/TD-4750TNWB/TD-4750TNWBR)
    Selecteer op het LCD, Interface -> Bluetooth -> Status

(Voor RJ-2035B/RJ-2055WB/RJ-3035B/RJ-3055WB)
    Controleer het classificatielabel op de achterkant van de printer.Label

De standaard lokale Bluetooth-naam is "PS-*****" waarbij ***** de laatste zes cijfers van het Bluetooth MAC-adres zijn

2. Selecteer in het menu Windows-instellingen Bluetooth en andere apparaten.

3. Schakel de Bluetooth-functie van uw computer in

4. Klik op Bluetooth of ander apparaat toevoegen> +> Bluetooth> Bluetooth lokale naam.

(Voor de TD-4650TNWB(R)/ TD-4750TNWB(R))
Als het Bluetooth-pictogram op het LCD-scherm wordt weergegeven, zijn de instellingen voltooid.
LCD

(Voor de RJ-2035B/ RJ-2055WB/ RJ-3035B/ RJ-3055WB)
Stuur een printopdracht. Wanneer de Wi-Fi/Bluetooth-status-LED-indicator blauw knippert en het afdrukken begint, zijn de instellingen voltooid.

USB aansluiting.

Sluit de printer met een USB-kabel aan op de computer

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

RJ-2035B, RJ-2055WB, RJ-3035B, RJ-3055WB, TD-4420TN, TD-4520TN, TD-4650TNWB, TD-4650TNWBR, TD-4750TNWB, TD-4750TNWBR