PJ-722

Ik wil de modus Rolpapier onderbreking gebruiken of nieuwe formulieren maken vanuit de eigenschappen van de afdrukserver.

Als u de modus Rolpapier onderbreken wilt gebruiken of nieuwe formulieren wilt maken vanuit de eigenschappen van de afdrukserver, download en installeer dan de driver van het apparaat die op deze pagina wordt aangeboden.

Bestanden downloaden

Selecteer de taal die u gebruikt.

Taal

Downloaden

Bestandsgrootte

Nederlands

Downloaden

359KB

English

Downloaden

359KB

English (UK)

Downloaden

359KB

Français

Downloaden

359KB

Deutsch

Downloaden

359KB

Italiano

Downloaden

359KB

Português

Downloaden

359KB

Español

Downloaden

359KB

Installatie-instructies

1. Maak een tijdelijke map (bijvoorbeeld: C:\brodnt) op de vaste schijf voor het zichzelf uitpakkende bestand.
  2. Download het bestand en plaats het in de tijdelijke map.
  3. Open de map als het downloaden is voltooid en dubbelklik op het gedownloade bestand om het uit te pakken.
  4. Sluit de USB-kabel aan als u de printer gebruikt via USB.
  5. Klik op Start => Configuratiescherm => Hardware en geluiden => Apparaten en printers => Een printer toevoegen.
  6. Klik op Een lokale printer toevoegen.
  7. Selecteer de USB-poort of een andere poort voor gebruik van de printer en klik op Volgende.
  8. Klik op Bladeren.
  9. Klik op Bladeren en selecteer de map die u in stap 3 hebt gemaakt.
  10. Klik op Openen.
  11. Klik op OK.
  12. Selecteer de modelnaam en klik op Volgende.
  13. Voer een printernaam in en klik op Volgende.
  14. Selecteer Printer delen en klik op Volgende.
  15. Schakel Als standaardprinter instellen in als uw Brother-apparaat de standaardprinter moet worden.
  16. Klik op Testpagina afdrukken om na te gaan of het apparaat goed werkt.
  17. Klik op Voltooien.

Verwante modellen

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773