PR1055X

Inleiding tot de Brother-toepassing My Stitch Monitor

Brother My Stitch Monitor

Met deze mobiele toepassing kunt u de status van uw machine controleren op uw slimme apparaat.

Instructievideo's

Instructievideo's

Laten we eens kijken hoe we de controletoepassing My Stitch Monitor gebruiken in combinatie met de machine.

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Vind veelgestelde vragen en probleemoplossingsinformatie voor My Stitch Monitor.

Verwante modellen

• Innov-is XP1
    (De machine moet zijn geactiveerd met Upgrade Kit I.)
  • Innov-is XP3
  • Innov-is XJ1, Innov-is XE1, Innov-is BP3600
    (De machine moet zijn geactiveerd met Upgrade Kit I.)
  • Innov-is XJ2, Innov-is XE2
  • PR1055X, PR680W

Wat is My Stitch Monitor?

Controleer compatibele Brother-borduurmachines vanaf uw slimme apparaat met behulp van My Stitch Monitor, een gratis app van Brother.
Maak draadloos verbinding met uw machine, zodat u de voortgang van uw borduurwerk, draadwaarschuwingen en dergelijke kunt controleren.
U kunt de informatie controleren over alle garenkleuren die u gebruikt bij het borduren.
U kunt op uw slimme apparaat ook een melding ontvangen wanneer de machine stopt (bijvoorbeeld als het borduurwerk klaar is, als er draad moet worden gewisseld, bij fouten).

[Belangrijke functies]

• Controleer eenvoudig de voortgang van uw borduurwerk op de voortgangsbalk
  • Ontvang updates over uw borduurwerk, zelfs wanneer u de app hebt afgesloten, op de startpagina van uw apparaat
  • Bekijk garenkleuren, garenmerken en de duur van het borduurwerk

Ondersteunde besturingssystemen en apparaten

• Android™: 5.0 of hoger
  • iOS: 13.0 of hoger (compatibel met de iPhone, iPad en iPod touch)

My Stitch Monitor downloaden en installeren

Klik op de koppeling hieronder voor het mobiele apparaat dat u gebruikt:

Voor Android™-apparaten:

De nieuwste My Stitch Monitor-versie van Brother is beschikbaar in de Google Play™ Store.

• U kunt de toepassing gratis downloaden, maar de klant draagt zelf de gegevenskosten voor verbinding met Google Play™.

Ga naar de App Store voor uw mobiele apparaat om My Stitch Monitor te installeren.

Brother My Stitch Monitor - Ga naar Google Play™ Brother My Stitch Monitor - Ga naar Google Play™

Voor iOS-apparaten:

De nieuwste My Stitch Monitor-versie van Brother is beschikbaar in de App Store.

• U kunt de toepassing gratis downloaden, maar de klant draagt zelf de gegevenskosten voor verbinding met de App Store.

Ga naar de App Store voor uw mobiele apparaat om My Stitch Monitor te installeren.

Brother My Stitch Monitor - Ga naar de App Store Brother My Stitch Monitor - Ga naar de App Store

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

Innov-is XE1, Innov-is XE2, Innov-is XJ1, Innov-is XJ2, Innov-is XP1, Innov-is XP3, PR1055X, PR680W