Afdrukken

Printtechnologie Direct thermisch
Afdrukmethode 203 dpi
Afdruksnelheid (Afhankelijk van het gebruikte papier) Maximaal 127 mm/sec
(In een standaardomgeving bij Brother)
Maximale afdrukbreedte 72 mm
Maximale afdruklengte 1 m
Minimale afdruklengte Label: 6 mm*
Ontvangstbewijs: 6 mm
* alleen met zwarte markering

Grootte

Gewicht Printer met batterij:
Ca. 610 gram
Afmetingen Ca. 113 mm (B) x 80 mm (H) x 186 mm (D)

Interface

USB USB Ver. 2.0 (Full Speed) (mini-B, randapparaat)
USB host -
Bluetooth Ver. 2.1 +EDR (klasse 1)
Draadloos LAN IEEE 802.11b/g/n (infrastructuurmodus)
IEEE 802.11g/n (Wireless Direct-modus)
IEEE 802.11b (ad-hocmodus) *1

Omgeving

Bedrijfstemperatuur In bedrijf: -10 tot 50 °C
Opladen: 0 tot 40 °C
Vochtigheidsgraad 10 tot 90% (Niet-condenserend, maximale natteboltemperatuur: 27 °C)
Opslagtemperatuur -20 tot 60 °C
Vochtigheidsgraad bij opslag 10 tot 90% (Niet-condenserend, maximale natteboltemperatuur: 45 °C)

Stroomvoorziening (optioneel)

Batterij Oplaadbare li-ionbatterij: 7,2 V.
Batterijopbrengst 5 300 labels (met een nieuwe, volledig opgeladen batterij en een aansluiting via USB).
Getest met testafdrukgegevens van Brother (8,5% dekking 76,2x33 mm) op 23 °C.
Oplaadtijd 3 uur (tijdens opladen op 23 °C met de printer uitgezet en het gebruik van een nieuwe batterij)
Adapter Netadapter (15 V)
Autolader Autolader voor aansluiting van sigarettenaansteker of vaste aansluiting
(12 V (gelijkstroom))

Specificaties van het papier

Soort papier Ontvangstbewijzen
Breedte van papier 25 tot 80 mm
Ruimte tussen etiketten 3 mm of meer
Dikte Ontvangstbewijs: 0,058 tot 0,090 mm
Label: 0,090 tot 0,135 mm
Label: 0,080 tot 0,170 mm*
* Voor RJ-3050: Alleen met zwarte markering
Doorsnee (Max) 66 mm
Kerndoorsnee (Min) Ontvangstbewijs: 12,7 mm
Papiersensor Reflectief/Balk
*1 Voor Apple-apparaten
De volgende apparaten ondersteunen mogelijk geen ad-hocmodus:
- (iOS 14 of nieuwer) iPhone 12-serie, iPhone 11-serie en iPhone SE 2e generatie
- (iPadOS 14 of nieuwer) iPad Pro 5e generatie en iPad Air 4e generatie
- iPad en iPad mini uitgebracht na 2021

Om uw printer op deze apparaten aan te sluiten, raden we u aan Wireless Direct te gebruiken.

Voor computers
Niet alle computers en besturingssystemen ondersteunen mogelijk de ad-hocmodus.