Algemene specificaties

Printertype

• Laser

Afdrukmethode

• Elektrofotografische laserprinter

Geheugencapaciteit

Standaard

• (HL-L8260CDW)

256 MB

• (HL-L8360CDW)

512 MB

• (HL-L9310CDW)

1 GB

LCD (Liquid Crystal Display)
  • (HL-L8260CDW)

16 tekens x 2 regels

• (HL-L8360CDW/HL-L9310CDW)

67,5 mm TFT kleuren touchscreen LCD  *1

Stroombron

• 220 tot 240 V AC 50/60 Hz

Stroomverbruik

(Gemiddeld)

Piek

• Circa 1.200 W

Afdrukken *2

• Circa 580 W at 25 °C

Afdrukken

(Stille modus) *2

• Circa 340 W at 25 °C

Gereed *2

• Circa 70 W at 25 °C

Slaapstand *2

• Circa 10,0 W

Diepe slaap *2

• (HL-L8260CDW)

Circa 1,2 W

• (HL-L8360CDW/HL-L9310CDW)

Circa 1,5 W

Stroom Uit *3 *4

• (HL-L8260CDW)

Circa 0,02 W

• (HL-L8360CDW/HL-L9310CDW)

Circa 0,03 W

Afmetingen

(Typische overzichtsweergave)

Eenheid: mm

• (HL-L8260CDW)

*: 410

**: 313

***: 486

• (HL-L8360CDW/HL-L9310CDW)

*: 441

**: 313

***: 486

Gewicht (met verbruiksartikelen)

• (HL-L8260CDW)

21,8 kg

• (HL-L8360CDW)

21,9 kg

• (HL-L9310CDW)

22,2 kg

Geluidsemissie

Geluidsdruk

Afdrukken

• LpAm = 49 dB (A)

Afdrukken

(Stille modus)

• LpAm = 44 dB (A)

Gereed

• LpAm = Onhoorbaar

Geluidskracht

Afdrukken *5 *6

Zwart-wit

• LWAd = 6,55 B (A)

Kleur

• LWAd = 6,56 B (A)

Afdrukken

(Stille modus)

Zwart-wit

• LWAd = 6,00 B (A)

Kleur

• LWAd = 6,00 B (A)

Gereed *5 *6

• LWAd = Onhoorbaar

Temperatuur

In bedrijf

• 10 tot 32 °C

Opslag

• 0 tot 40 °C

Vochtigheid

In bedrijf

• 20 tot 80% (niet condenserend)

Opslag

• 10 tot 90% (niet condenserend)

Opmerking over laser

*1
Diagonaal gemeten
*2
Gemeten wanneer de machine is aangesloten op de USB-interface.
*3
Gemeten in overeenstemming met IEC 62301 Editie 2.0.
*4
Het stroomverbruik kan enigszins afwijken, afhankelijk van de gebruiksomgeving.
*5
Gemeten in overeenstemming met de methode beschreven in RAL-UZ171.
*6
Kantoorapparatuur met LWAd boven 6,30 B(A) is niet geschikt voor gebruik in ruimtes waar mensen geconcentreerd denkwerk moeten verrichten. Dergelijke apparatuur moet in aparte ruimtes worden geplaatst om geluidshinder te voorkomen.

Specificaties afdrukmedia

Papierinvoer

Papierlade

(Standaard)

Papiertype

• Normaal papier, briefpapier, gekleurd papier, dun papier, kringlooppapier

Papierformaat

• A4, Letter, A5, A5 (Long Edge), A6, Executive, Legal, Folio, Mexico Legal

Papiergewicht

• 60 tot 105 g/m2

Maximale papiercapaciteit

• Maximaal 250 vellen normaal papier van 80 g/m2

Multifunctionele lade (Multif. lade)

Papiertype

• Normaal papier, briefpapier, gekleurd papier, dun papier, dik papier, dikker papier, kringlooppapier, bankpostpapier, etiket, enveloppe, dunne enveloppen, dikke enveloppen, glanzend papier

Papierformaat

• Breedte:

76,2 tot 215,9 mm

• Lengte:

127 tot 355,6 mm

• Envelop:

COM-10, DL, C5, Monarch

Papiergewicht

• 60 tot 163 g/m2

Maximale papiercapaciteit

• Maximaal 50 vellen normaal papier van 80 g/m2

• Enveloppe: 10 enveloppen tot 10 mm dik

Papierlade 2, 3, 4

(Optioneel) *1 *2

Papiertype

• Normaal papier, briefpapier, gekleurd papier, dun papier, kringlooppapier

Papierformaat

• A4, Letter, A5, Executive, Legal, Folio, Mexico Legal

Papiergewicht

• 60 tot 105 g/m2

Maximale papiercapaciteit

• LT-330CL

Maximaal 250 vellen normaal papier van 80 g/m2

• LT-340CL *3

Maximaal 500 vellen normaal papier van 80 g/m2

Papieruitvoer *4

Uitvoerlade met bedrukte zijde naar onder

• Max. 150 vellen normaal papier van 80 g/m2 (levering met bedrukte zijde naar beneden in de papierlade voor uitvoer met de bedrukte zijde naar beneden)

Uitvoerlade met bedrukte zijde naar boven

• Eén vel (levering met bedrukte zijde naar boven in de uitvoerlade met bedrukte zijde naar boven)

Tweezijdig

Automatisch tweezijdig afdrukken

Papiertype

• Normaal papier, briefpapier, gekleurd papier, dun papier, kringlooppapier, glanzend papier

Papierformaat

• A4

Papiergewicht

• 60 tot 105 g/m2

*1
(HL-L8260CDW) Maximaal aantal onderste lades: tot drie LT-330CL onderste lades
*2
(HL-L8360CDW/HL-L9310CDW) Maximaal aantal onderste lades: tot drie LT-330CL onderste lades of tot twee onderste lades in een andere combinatie
*3
Van toepassing voor HL-L8360CDW/HL-L9310CDW
*4
Voor etiketten raden we aan om de afgedrukte vellen uit de uitvoerlade te verwijderen zodra ze uit de machine komen om de mogelijkheid tot vlekken te voorkomen.

Printerspecificaties

Automatische tweezijdig afdrukken

• Ja

Emulatie

• PCL6, BR-Script3, PDF-versie 1.7, XPS-versie 1.0

Resolutie

• 600 x 600 dpi, klasse 2400 dpi (2400 x 600)-kwaliteit

Afdruksnelheid *1  *2

Eenzijdig afdrukken

Zwart-wit

• Tot 33 pagina's per minuut (Letter-formaat)

Tot 31 pagina's per minuut (A4-formaat)

Kleur

• Tot 33 pagina's per minuut (Letter-formaat)

Tot 31 pagina's per minuut (A4-formaat)

Tweezijdig afdrukken

Zwart-wit

• Tot 14 zijden per minuut (Tot 7 vellen per minuut) (Letter- of A4-formaat)

Kleur

• Tot 14 zijden per minuut (Tot 7 vellen per minuut) (Letter- of A4-formaat)

Tijd eerste afdruk *3

Zwart-wit

• Minder dan 15 seconden bij 23 °C / 230 V

Kleur

• Minder dan 15 seconden bij 23 °C / 230 V

*1
De afdruksnelheid kan verschillen naargelang het type document dat u afdrukt.
*2
De afdruksnelheid kan trager zijn als de machine verbonden is via draadloos LAN.
*3
Van Gereed en standaardlade

Interfacespecificaties

USB *1 *2

• Hi-Speed USB 2.0

Gebruik een USB 2.0-interfacekabel van maximaal 2,0 meter.

LAN

• 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T *3 *4

Draadloos LAN

• IEEE 802.11b/g/n (Infrastructuurmodus)

IEEE 802.11g/n (Wi-Fi Direct®)

NFC *5

• (HL-L8360CDW/HL-L9310CDW)

Ja

*1
Uw machine heeft een Hi-speed USB 2.0-interfacekabel. De machine kan ook worden aangesloten op een computer die beschikt over een USB 1.1-interface.
*2
USB-poorten van andere merken worden niet ondersteund.
*3
Gebruik een rechtstreekse categorie 5e (of hoger) twisted-pair-kabel.
*4
Wanneer u de machine aansluit op een Gigabit Ethernet-netwerk, dient u netwerkapparaten te gebruiken die 1000BASE-T ondersteunen.
*5
Als u een externe IC-kaartlezer aansluit, moet u een driverondersteund apparaat klasse HID gebruiken.

Specificaties Direct Print-functie

Compatibiliteit
  • PDF versie 1.7, JPEG, Exif+JPEG, PRN (gemaakt door eigen printerdriver), TIFF (gescand door Brother-modellen), XPS versie 1.0

Interface
  • USB direct-interface: voorkant x 1, achterkant x 1(HL-L9310CDW)

Ondersteunde protocollen en beveiligingsfuncties

Ethernet

10Base-T/100Base-TX/1000Base-T

Draadloos LAN

IEEE 802.11b/g/n (infrastructuurmodus), IEEE 802.11g/n (Wi-Fi Direct)

Protocollen (IPv4)

ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS-naamresolutie, DNS Resolver, mDNS, LLMNR Responder, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP-server, TELNET-server, HTTP/HTTPS-server, TFTP-client en -server, SMTP-client, SNMPv1/v2c/ v3, ICMP, Web Services (afdrukken), CIFS-client, SNTP-client, LDAP

Protocollen (IPv6)

NDP, RA, DNS Resolver, mDNS, LLMNR Responder, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP-server, TELNET-server, HTTP/HTTPS-server, TFTP-client en -server, SMTP-client, SNMPv1/v2c/v3, ICMPv6, Web Services (afdrukken), CIFS-client, SNTP-client, LDAP

Netwerkbeveiliging (bedraad)

SMTP-AUTH, SSL/TLS (IPPS, HTTPS, SMTP), SNMP v3, 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPSec

Netwerkbeveiliging (draadloos)

SMTP-AUTH, SSL/TLS (IPPS, HTTPS, SMTP), SNMP v3, 802.1x (LEAP, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPSec

Beveiliging van het draadloze netwerk

WEP 64/128-bit, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES) *1

Draadloze certificatie

Licentie Wi-Fi-certificatiemarkering (WPA/WPA2 - Enterprise, Personal), licentie identificatiemarkering Wi-Fi Protected Setup (WPS), Wi-Fi CERTIFIED Wi-Fi Direct

Wi-Fi Direct ondersteunt alleen WPA2-PSK (AES).