Algemeen

Model HL-3140CW HL-3150CDW HL-3170CDW
Printertype LED
Afdrukmethode Elektrofotografische LED-printer (één-run)
Geheugencapaciteit Standaard 64 MB 128 MB
LCD-scherm (liquid crystal display) 16 tekens x 1 regel
Stroombron 220 - 240 V AC 50/60 Hz
Stroomverbruik (Gemiddeld) Piek Ong. 1152 W
Afdrukken Ong. 335 W bij 25 °C Ong. 380 W bij 25 °C
Gereed Ong. 60 W bij 25 °C
Slaapstand Ong. 6,5 W
Diepe Slaap Ong. 0,57 W
Stroom Uit Ong. 0,05 W
Afmetingen (B x D x H) 410 x 465 x 240 mm
Gewichten (met verbruiksartikelen) 17,4 kg 17,8 kg 18,1 kg
Geluidsemissie Geluidsdruk Afdrukken Lpam = 53,0 dB (A)
Gereed Lpam = 33,0 dB (A)
Geluidskracht Afdrukken (kleur)
Lwad = 6,31 B (A)
(zwart-wit)
Lwad = 6,30 B (A)
(kleur)
Lwad = 6,43 B (A)
(zwart-wit)
Lwad = 6,42 B (A)
Gereed Lwad = 4,15 B (A) Lwad = 4,53 B (A)
Temperatuur In bedrijf 10 tot 32,5 °C
Opslag 0 tot 40 °C
Vochtigheid In bedrijf 20 tot 80% (niet condenserend)
Opslag 10 tot 90% (niet condenserend)

Afdrukmedia

Model HL-3140CW HL-3150CDW HL-3170CDW
Papierinvoer Papierlade (standaard) Papiertype Normaal papier, dun papier, kringlooppapier
Papierformaat A4, Letter, B5 (JIS), A5, A5 (Lange zijde), A6, Executive, Legal, Folio
Papiergewicht 60 tot 105 g/m2
Maximale papiercapaciteit Maximaal 250 vellen normaal papier van 80 g/m2
Sleuf voor handmatige invoer Papiertype Normaal papier, dun papier, dik papier, dikker papier, kringlooppapier, bankpostpapier, etiketten, envelop, env. dun, env. dik, glanzend papier
Papierformaat Breedte: 76,2 tot 216 mm
Lengte: 116 tot 355,6 mm
Papiergewicht 60 tot 163 g/m2
Papieruitvoer Documentuitvoer met bedrukte zijde naar beneden Tot 100 vellen normaal papier van 80 g/m2 (met de bedrukte zijde naar beneden op de documentuitvoer met bedrukte zijde naar beneden uitgeworpen)
Documentuitvoer met bedrukte zijde naar boven Eén vel (met de bedrukte zijde naar boven op de documentuitvoer met bedrukte zijde naar boven uitgeworpen)
Tweezijdig Automatisch tweezijdig afdrukken Papiertype - Normaal papier, dun papier, kringlooppapier
Papierformaat - A4
Papiergewicht - 60 tot 105 g/m2

Printer

Model HL-3140CW HL-3150CDW HL-3170CDW
Automatisch tweezijdig afdrukken - Ja
Emulatie GDI PCL6, BR-Script3 (PostScript ® 3™)
Resolutie 600 x 600 dpi
2400 dpi (600 x 2400) kwaliteit
Afdruksnelheid Enkelzijdig afdrukken Monochroom Tot 18 ppm (A4-formaat)
Tot 19 ppm (Letter-formaat)
Tot 22 ppm
(A4-formaat)
Tot 23 ppm
(Letter-formaat)
Volledig kleur Tot 18 ppm (A4-formaat)
Tot 19 ppm (Letter-formaat)
Tot 22 ppm
(A4-formaat)
Tot 23 ppm
(Letter-formaat)
Tweezijdig afdrukken Monochroom - Max. 7 zijden per minuut (3,5 vellen per minuut) (formaat A4 of Letter)
Volledig kleur - Max. 7 zijden per minuut (3,5 vellen per minuut) (formaat A4 of Letter)
Tijd eerste afdruk (kleur)
Minder dan 16 seconden bij 23 °C / 230 V
(zwart-wit)
Minder dan 16 seconden bij 23 °C / 230 V

Interface

Model HL-3140CW HL-3150CDW HL-3170CDW
USB Hi-Speed USB 2.0
We raden aan een USB 2.0-kabel (type A/B) te gebruiken die niet langer is dan 2,0 meter.
Ethernet - 10BASE-T / 100BASE-TX
Gebruik een rechtstreekse categorie 5 (of hoger) twisted-pair-kabel.
Draadloos LAN IEEE 802.11b/g/n (infrastructuurmodus/ad-hocmodus)
IEEE 802.11g/n (Wi-Fi Direct)

Netwerk (LAN)

Model HL-3140CW HL-3150CDW HL-3170CDW
LAN U kunt de machine op een netwerk aansluiten voor Printen via het netwerk.
De software voor netwerkbeheer Brother BRAdmin Light is eveneens bijgeleverd.
Protocollen IPv4 ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP Server, TELNET Server, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, SMTP Client, SNMPv1/v2c/v3, ICMP, Web Services (Print), CIFS client, SNTP client
IPv6 NDP, RA, DNS resolver, mDNS, LLMNR responder, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP Server, TELNET Server, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, SMTP Client, SNMPv1/v2c/v3, ICMPv6, Web Services (Print), CIFS Client, SNTP Client
Beveiligingsprotocollen Bedraad - APOP, POP voor SMTP, SMTP-AUTH, SSL/TLS (IPPS, HTTPS, SMTP, POP), SNMP v3 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos
Draadloos APOP, POP voor SMTP, SMTP-AUTH, SSL/TLS (IPPS, HTTPS, SMTP, POP), SNMP v3 802.1x (LEAP, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos
Draadloze netwerkbeveiliging WEP 64/128 bit, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (AES)
Hulpprogramma voor het instellen van een draadloos netwerk AOSS™ Ja
WPS Ja