Scherm

Tekenweergave 15 tekens x 2 regels en informatie
(128 x 64 punten)
Schermcontrast 5 niveaus (+2, +1, 0, -1, -2)

Afdrukken

Afdrukmethode Thermische overdracht
Printkop 128 punten/180 dpi
Modus voor hoge resolutie: Maximaal 180 × 360 dpi
(wanneer verbonden met een computer) *1
Afdrukhoogte 18,0 mm max. (bij gebruik van tape van 24 mm) *2
Afdruksnelheid Netspanningsadapter: Maximum 30 mm/sec.
Batterijen: Maximum 20 mm/sec.
Werkelijke afdruksnelheid varieert met de omstandigheden.
Tape-/krimpkouscassette Brother TZe tapecassette (3,5 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm, 18 mm, 24 mm breedtes)
Brother HSe krimpkouscassette (5,8 mm, 8,8 mm, 11,7 mm, 17,7 mm, 23,6 mm breedtes)
Aantal regels Tape van 24 mm: 1-7 regels; tape van 18 mm: 1-5 regels;
tape van 12 mm: 1-3 regels; tape van 9 mm: 1-2 regels;
tape van 6 mm: 1-2 regels; tape van 3,5 mm: 1 regel

Geheugen (lokale bestanden)

Grootte buffergeheugen Maximaal 18 297 tekens
Bestandsopslag Maximaal 99 bestanden

Geheugen (overgebracht)

Bestandsopslag Maximaal 99 sjablonen, databases en afbeeldingen elk (totaal van 6 MB)

Voeding

Voeding Zes "AA" alkalinebatterijen (LR6) *3, zes "AA" oplaadbare Ni-MH-batterijen (HR6) *3, li-ionbatterij (BA-E001), netspanningsadapter (AD-E001).
Automatisch uitschakelen Zes "AA" alkalinebatterijen (LR6)/zes "AA" oplaadbare Ni-MHbatterijen
(HR6): 20 min.
Li-ionbatterij (BA-E001): 30 min.
Netspanningsadapter (AD-E001): 60 min.
(Wijzig met de toets Menu de instelling bij Automatisch uitschakelen voor de li-ionbatterij en de netspanningsadapter.)

Interface

USB Ver. 2.0 (Full Speed) (mini-B, randapparaat)
Draadloos LAN IEEE 802.11b/g/n
(Infrastructuurmodus/Ad-hocmodus) *4

Grootte

Afmetingen Circa 125,8 mm (B) x 249,9 mm (D) x 94,1 mm (H)
Gewicht Circa 1048 g (zonder tapecassette en batterijen)

Overige

Bedrijfstemperatuur/luchtvochtigheidsgraad 10-35 °C/20-80% relatieve luchtvochtigheid (zonder condensatie)
Maximale natteboltemperatuur: 27 °C
*1 Bij textieltape en krimpkoustape kunt u de modus voor hoge resolutie niet gebruiken.
*2 Werkelijke tekengrootte is mogelijk kleiner dan de maximale afdrukhoogte.
*3 Niet meegeleverd.
*4 Niet alle computers, mobiele apparaten en besturingssystemen ondersteunen mogelijk de ad-hocmodus.