Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Probleem met de afdrukkwaliteit

Probleem met de afdrukkwaliteit

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van problemen met de afdrukkwaliteit. Klik op de afbeelding die uw probleem voorstelt om de mogelijke oplossingen te bekijken.

Scheve afdruk

Scheve afdruk

Als u uw probleem niet ziet, kunt u een volledig overzicht raadplegen in de gebruikershandleiding die u vindt in het gedeelte Handleidingen van deze website. Ook via de volgende koppeling kunt u meer voorbeelden vinden.
Meer voorbeelden van problemen met de afdrukkwaliteit (alleen Engels)