PT-D800W

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

De printer instellen

Kijk hieronder voor het gebruik van de toetsenbord-LCD-eenheid in combinatie met de printer.  (Alleen E800TK/E850TKW/D800W/E800W)

 

Breng de toetsenbord-LCD-eenheid aan op de printer.
Klik hier als u wilt weten hoe u de toetsenbord-LCD-eenheid aanbrengt.
 

Kijk hieronder voor het aansluiten van de printer op de voeding.

 

 

 

Kijk hieronder voor het plaatsen van media.

 

 

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-D800W

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.

Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?

Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.