Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

HL-4000CN

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Wat zijn de verschillen tussen de PCL-driver en de PS- oftewel PostScript-driver?

Wanneer u de printer voor de eerste keer installeert, kunt u als Windows-gebruiker kiezen welke driver u wilt installeren.
Met de PCL-driver beschikt u weliswaar over het maximumaantal printerfuncties, maar de capaciteiten zijn beperkt. Voor de dagelijkse afdruktaken in kleur (in een gewone kantooromgeving) wordt deze driver aanbevolen.

Als u echter grafisch materiaal in kleur wilt afdrukken of aan DTP doet, dan raden wij u onze PostScript-driver aan. Deze driver is ideaal voor zowel Mac als Windows en biedt de nauwkeurigste reproductie van kleuren.

In de onderstaande tabel vindt u meer informatie over de verschillen tussen PCL en PS.

PCL-driver
(voor ondersteunde Windows-versies)
PS-driver
(voor ondersteunde Windows-versies)
watermerk afdrukken ondersteund
poster afdrukken NIET ondersteund
zwart-wit afdrukken ondersteund
zwart-wit afdrukken ondersteund
instellen verschillende papiersoorten ondersteund
instellen verschillende papiersoorten ondersteund
opties voor kleurevenaring ondersteund
opties voor kleurevenaring ondersteund
opties voor tonerbesparing ondersteund
opties voor tonerbesparing ondersteund
update van driver via internet ondersteund
update van driver via internet NIET ondersteund
selectie van transparanten NIET ondersteund
Pantone-kleurevenaring NIET ondersteund
dubbelzijdig afdrukken ondersteund
dubbelzijdig afdrukken ondersteund
folder afdrukken ondersteund
folder afdrukken NIET ondersteund
omgekeerd afdrukken ondersteund
omgekeerd afdrukken NIET ondersteund

Verwante modellen

HL-4000CN