CM900

Käyttöohjeet

Kieli

Käyttöopas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Basic Quilting Guide (Tikkausopas)
(Englanti)

01/09/2015
(02)
Lataa
(3.71MB)
PDF
Käyttöohje (Alusta A)
(Englanti)
Lue tämä käyttöohje, jos käytät mattoa ”violetin ja turkoosin”, ”pinkin ja turkoosin” tai ”turkoosin” kanssa. Jos haluat lisätietoja matosta, napsauta tätä.
01/09/2015
(02)
Lataa
(10.07MB)
PDF
Käyttöohje (Alusta B)
(Englanti)
Lue tämä käyttöohje, jos käytät mattoa ”violetin ja mustan” tai ”turkoosin ja mustan” kanssa. Jos haluat lisätietoja matosta, napsauta tätä.
10/10/2017
(03)
Lataa
(10.28MB)
PDF
Langattoman verkon asennusopas
(Englanti)
Tässä oppaassa on ohjeet langattoman verkon käyttöä varten CanvasWorkspace-sovelluksessa luotujen tietojen lähettämiseen leikkauskoneeseesi sekä koneessasi muokattujen tietojen tallentamiseen CanvasWorkspace-sovellukseen.
01/09/2015
(02)
Lataa
(2.19MB)
Lyhyt käyttöopas

Lyhyt käyttöopas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Langattoman verkon pika-asennusopas
(Englanti)
Tässä oppaassa on ohjeet langattoman verkon käyttöä varten CanvasWorkspace-sovelluksessa luotujen tietojen lähettämiseen leikkauskoneeseesi sekä koneessasi muokattujen tietojen tallentamiseen CanvasWorkspace-sovellukseen.
01/09/2015
(01)
Lataa
(3.64MB)
PDF
Lyhyt hakemisto (Alusta A)
(Englanti)
Lue tämä Lyhyt hakemisto, jos käytät mattoa ”violetin ja turkoosin”, ”pinkin ja turkoosin” tai ”turkoosin” kanssa. Jos haluat lisätietoja matosta, napsauta a href="/g/s/hf/img/snc_mat/mat_a.gif" target="_blank">tätä.
26/02/2016
(02)
Lataa
(2.64MB)
PDF
Lyhyt hakemisto (Alusta B)
(Englanti)
Lue tämä Lyhyt hakemisto, jos käytät mattoa ”violetin ja mustan” tai ”turkoosin ja mustan” kanssa. Jos haluat lisätietoja matosta, napsauta tätä.
28/08/2017
(03)
Lataa
(2.45MB)
Kirjontakuviolista

Kirjontakuviolista

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Pattern List (Kirjontakuviolista)
(Englanti)

01/11/2016
(02)
Lataa
(11.77MB)
Ilmoitus

Ilmoitus

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Huomautus toimitukseen kuuluvista lisävarusteista
(Englanti)

01/09/2015
(01)
Lataa
(3.37MB)
PDF
Ilmoitus version 2.1 päivitetyistä toiminnallisista ominaisuuksista
(Englanti)
Tietoja päivitetyistä toiminnallisista ominaisuuksista
11/02/2016
(01)
Lataa
(9.66MB)
PDF
Ilmoitus version 2.2 päivitetyistä toiminnallisista ominaisuuksista
(Englanti)
Tietoja päivitetyistä toiminnallisista ominaisuuksista
09/08/2016
(01)
Lataa
(24.64MB)
Lisätarvikkeiden käyttöohje

Lisätarvikkeiden käyttöohje

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Tekojalokivi-aloituspakkauksen opaskirja
(Englanti)

03/09/2018
(02)
Lataa
(0.70MB)
PDF
Tulostettavien tarrojen aloituspakkauksen opaskirja
(Englanti)

30/08/2018
(02)
Lataa
(2.47MB)
PDF
Leimojen aloitussarjan opaskirja
(Englanti)

30/08/2018
(02)
Lataa
(1.72MB)
PDF
Kohokuvioinnin aloituspakkauksen opaskirja
(Englanti)

30/08/2018
(03)
Lataa
(2.58MB)
PDF
Kohokuviointivälineiden opaskirja
(Englanti)

30/08/2018
(02)
Lataa
(1.83MB)
PDF
Siirtokalvon aloituspakkauksen opaskirja
(Englanti)

30/08/2018
(02)
Lataa
(1.88MB)
PDF
Käyttöohje ScanNCut Link -lisäosalle
(Englanti)

22/07/2020
(01)
Lataa
(0.72MB)
Liite

Liite

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Sisäänrakennujen kuvioiden ehdot ja säännöt
(Englanti)
Tietoja sisäänrakennettujen kuvioiden käyttöehdoista. Lue sisäänrakennettujen kuvioiden käyttöehdot ennen koneen käyttöä.
01/11/2016
(01)
Lataa
(0.06MB)
PDF
Ilmoitus https://s.brother/-alkuisen URL-osoitteen käytön aikana kerättävistä tiedoista

16/09/2022
(01)
Lataa
(0.07MB)
PDF
Avoimen lähteen käyttöoikeuksia koskevat huomautukset (Englanti)
(Englanti)
Tämä sisältää tietoja tuotteen käyttämistä avoimen lähdekoodin ohjelmistoista. Lue avoimen lähdekoodin lisenssihuomautus ennen kuin lataat, kopioit, asennat tai käytät ohjelmistoa.
15/09/2015
(02)
Lataa
(0.07MB)
Others

Others

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Yhteensopivat USB-laitteet
(Englanti)
Tässä asiakirjassa on tietoja USB-muistitikuista, joita voidaan käyttää koneessa.
24/08/2021
(21.08)
Lataa
(0.12MB)
PDF
Kankaan leikkauksen perusteet
(Englanti)

11/07/2017
(01)
Lataa
(2.86MB)
Sääntelyasiakirjat

Sääntelyasiakirjat

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Vaatimustenmukaisuusvakuutus
(Englanti)
Tämä on vaatimustenmukaisuusvakuutus
21/02/2018
(02)
Lataa
(2.19MB)
PDF
Komission asetus (EU) 2019/1782
Tietoja Komission asetuksen (EU) 2019/1782 noudattamisesta
23/03/2020
(01)
Lataa
(0.12MB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.