Kieli

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Barcode Utility User's Guide
(Englanti)
(aktivointiin tarvitaan lisenssiavain, jos et ole varma yhteensopivuudesta ota yhteyttä myyjääsi tai Brotherin edustajaan) Tällä apuohjelmalla voit automatisoida skannaustyötä, suorittaa työnohjausta, erotella sarjat ja automatisoida indeksointia.
08/04/2022
(C)
Lataa
(1.08MB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.