Kieli

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
BRAdmin Professional 4 User's Guide
Tällä ohjelmalla järjestelmänvalvoja voi ottaa käyttöön ja hallinnoida verkon tai USB:n kautta liitettyjä Brother-tulostimia ja skannereita ja tarkastaa useimpien muiden SNMP-yhteensopivien tulostuslaitteiden tilan.
16/07/2020
(A)
Lataa
(0.89MB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.