Kieli

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Apple laitteet
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
29/09/2016
(B)
Lataa
(2.15MB)
PDF
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Android™
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
30/06/2015
(A)
Lataa
(2.34MB)
HTML (katsele)
Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iPrint&Scanille - Android™ (HTML)
Tarkempaa tietoa Brother iPrint&Scan:ista (langattoman tulostuksen/skannauksen* sovelluksesta).
*Brother iPrint&Scanin skannaustoiminnot ovat käytettävissä vain jos laitteessa on skanneri.
01/07/2015
(A)
Näytä
(-)
PDF
AirPrint-opas
Tämä sisältää tietoja AirPrintin käytöstä Brother-laitteilla.
07/04/2015
(A)
Lataa
(0.60MB)
PDF
Brother Image Viewer Android™-opas
Tämä sisältää tietoja Brother Image Vieweristä, jolla voit tarkastella ja muokata Brother-laitteella skannattuja tiedostoja Android™-mobiililaitteilla.
10/05/2012
(0)
Lataa
(1.05MB)
PDF
WWW-yhteysopas
Tämä sisältää tietoja Brother Web Connect -toiminnon käytöstä.
07/04/2015
(A)
Lataa
(0.95MB)
PDF
Google Cloud Print -opas
Tämä sisältää tietoja Google Cloud Print -palveluiden käytöstä Brother-laitteilla.
11/07/2014
(0)
Lataa
(0.69MB)
PDF
Yleisen tulostinohjaimen ohjekirja
Tämä sisältää tietoja Brotherin yleisen tulostinohjaimen käytöstä.
02/09/2014
(B)
Lataa
(0.33MB)
PDF
Brother Meter Read Tool Käyttöopas
Tämä työkaluohjelma ottaa yhteyttä Brother-laitteisiin USB-liitännän tai verkon kautta ja lähettää laitteiden tilatiedot verkon kautta sähköpostiviestinä mainituille käyttäjille.
19/06/2017
(0)
Lataa
(2.03MB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.