Käyttöohjeet

My Connection

Kieli

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Oma yhteys ‑käyttöohje (Innov-is XP -sarja)
Tässä oppaassa on ohjeet Oma yhteys ‑toiminnon käyttämiseen leikkurissa ja kirjontakoneessa (vain yhteensopivat mallit).
27/09/2022
(02)
Lataa
(4.69MB)
PDF
Oma yhteys ‑käyttöohje (Innov-is BP/XE/XJ-sarja)
Tässä oppaassa on ohjeet Oma yhteys ‑toiminnon käyttämiseen leikkurissa ja kirjontakoneessa (vain yhteensopivat mallit).
20/10/2022
(01)
Lataa
(5.37MB)
PDF
Oma yhteys ‑toiminnolla varustettujen mallien luettelo
Tässä asiakirjassa on tietoja Oma yhteys ‑toiminnolla varustetuista tuotteista.
16/08/2023
(04)
Lataa
(0.48MB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.