Käyttöohjeet

Liite

Kieli

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Ilmoitus https://s.brother/-alkuisen URL-osoitteen käytön aikana kerättävistä tiedoista

16/09/2022
(01)
Lataa
(0.07MB)
PDF
Avoimen lähteen käyttöoikeuksia koskevat huomautukset (Englanti)
(Englanti)
Tämä sisältää tietoja tuotteen käyttämistä avoimen lähdekoodin ohjelmistoista. Lue avoimen lähdekoodin lisenssihuomautus ennen kuin lataat, kopioit, asennat tai käytät ohjelmistoa.
29/03/2019
(01)
Lataa
(0.07MB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.