Käyttöohjeet

Ilmoitus

Kieli

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Huomautus toimitukseen kuuluvista lisävarusteista

05/04/2021
(02)
Lataa
(2.42MB)
PDF
Ilmoitus version 1.6 päivitetyistä toiminnallisista ominaisuuksista
Tietoja päivitetyistä toiminnallisista ominaisuuksista
17/12/2015
(01)
Lataa
(15.93MB)
PDF
Ilmoitus version 1.7 päivitetyistä toiminnallisista ominaisuuksista
Tietoja päivitetyistä toiminnallisista ominaisuuksista
11/02/2016
(01)
Lataa
(9.25MB)
PDF
Ilmoitus version 1.8 päivitetyistä toiminnallisista ominaisuuksista
Tietoja päivitetyistä toiminnallisista ominaisuuksista
09/08/2016
(01)
Lataa
(16.12MB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.