Käyttöohjeet

Lyhyt käyttöopas

Kieli

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Lyhyt hakemisto (Alusta A)
Lue tämä Lyhyt hakemisto, jos käytät mattoa ”violetin ja turkoosin”, ”pinkin ja turkoosin” tai ”turkoosin” kanssa. Jos haluat lisätietoja matosta, napsauta a href="/g/s/hf/img/snc_mat/mat_a.gif" target="_blank">tätä.
26/02/2016
(02)
Lataa
(2.64MB)
PDF
Lyhyt hakemisto (Alusta B)
Lue tämä Lyhyt hakemisto, jos käytät mattoa ”violetin ja mustan” tai ”turkoosin ja mustan” kanssa. Jos haluat lisätietoja matosta, napsauta tätä.
28/08/2017
(03)
Lataa
(2.45MB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.